Hoteller i Bardolino

Hoteller i Bardolino, Italien

Find tilbud på 84 hoteller i Bardolino, Italien

Bardolino, Veneto, Italien
1. Mar — 2. Mar2
Sun 25.2
Thu 29.2

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Bardolino

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bardolino
Pris
kr.261
kr.1449
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Bardolino?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bardolino
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
36%forventet prisfald
29%forventet prisstigning

Rejsepriser

665 kr. - 1.453 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
701 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.254 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bardolino er: 1-2 stjerne, 62 dage før. 3 stjerne, 86 dage før. 4-5 stjerne, 77 dage før.

1-2 stjerne

372 kr. - 1.734 kr.

3 stjerne

461 kr. - 2.904 kr.

4-5 stjerne

530 kr. - 3.606 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bardolino

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bardolino

Laveste hotelpris

261 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1907
Den billigste pris for et værelse i Bardolino, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 261 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Camping Cisano & San Vito, et 3-stjernet hotel.
Der er 1.907 hoteller i Bardolino tæt på Milano Malpensa. Resting Pods - -Zzzleepandgo Mxp Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Bardolino

Hvordan finder man et billigt hotel i Bardolino?

Selve Bardolino er en lille by, men hvis du tæller oplandet med, er der rigeligt med hoteller at vælge imellem. Det er en udpræget turistby, hvilket også får priserne godt op, men det er muligt at bo for ca. 56 EUR (ca. 420 DKK) pr. nat. Ved at booke et hotel lidt længere mod øst og væk fra Gardasøen kan du normalt spare penge. Nogle af disse bed & breakfasts er endda også med udsigt, men prisen er naturligvis lavere, da det ikke er fra første parket. Det er dog til at leve med, for det tager ikke mange minutter at gå ned til havnen og søbredden. Der kan yderligere være penge at spare ved at undgå højsæsonen om sommeren, hvor langt de fleste italienere – og især nordeuropæere holder ferie i byen.

Kan man rejse på budget?

Når hoteludgifterne er betalt, skal der for de fleste turisters vedkommende mest bruges penge på mad og oplevelser. Heldigvis er langt de fleste attraktioner gratis, hvilket er godt for budgetrejsende. Capella di San Zeno samt San Severo er to af byens vartegn, som du skal opleve. Her er det muligt at komme ned i en velbevaret krypt. Når nu du er ankommet til Gardasøen, skal vandet naturligvis også nydes, hvad enten det er langs Lido Cisano eller Lido Mirabello. Bardolino er ikke nogen vild festby, for selvom der findes barer og dansesteder, så er det vinen, der fylder mest. Dermed kan ferien også nydes med et glas på promenaden, hvor udsigten opleves maksimalt.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er lettest at gebærde sig rundt på gåben i Bardolino. Har du planer om at besøge nogle af de andre byer, kører der busser til en pris på ca. 1.5 EUR (ca. 11 DKK) – afhængig af antal zoner og destination. Bus 162 og 163 er de mest benyttede ruter.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Bardolino?

Minimumsalderen for check-in på hotel i Bardolino er sat til 18 år. Du kan blive spurgt om foto-ID ved ankomst, så vær forberedt med gyldig identifikation.

Skal man lægge depositum?

Som en naturlig del af indcheckningen vil der blive opkrævet et depositum ved ankomst. Det er kutyme på italienske hoteller, hvor garantien enten kan stilles med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er allerede inkluderet skatter på regningen, når du modtager den efter et restaurantbesøg. Mange turister vælger alligevel at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK).

Hvor sikkert er der i Bardolino?

Bardolino er en sikker by, hvor du kan nyde din ferie til fulde. Der kan forekomme lommetyverier, så opbevar personlige værdier forsvarligt.

Skal man medbringe adapter?

I størstedelen af Italien anvender man stiktype C og F lignende de danske. Nogle steder bruger de stadig stiktype L, så husk at tjekke op med hotellet inden afrejse.


Hvad koster et hotel i Bardolino pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bardolino

3-stjernede hoteller

Billigst 455 kr.

Gennemsnitlig 887 kr.

Dyrest 1.319 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bardolino

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bardolino har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Bardolino

Disse Bardolino hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bardolino

Det er ikke alle små byer i provinsen Verona, som ringer en klokke blandt danske turister. Men Gardersøen kender de fleste. Netop der – ved Italiens største sø – ligger Bardolino. Området kendes også som Rosso, hvilket måske får en klokke til at ringe blandt vinkendere.

Denne lille havneby byder på et varieret hoteludvalg, og du har naturligvis chancen for at bo med udsigt til Gardersøen. Hotellerne i centrum og tæt på vandet er i den dyre ende, men det er der ikke noget at sige til med den beliggenhed, hvad enten det er omkring Lungolago Roma eller oppe ved Carrara Bottagisio.

Udsigt og atter udsigt er noget, der batter, når du bor på hotel i Bardolino. Men den gamle bymidte lokker også grundet sin charmerende indretning samt seværdigheder og spisesteder. Det er især historiske monumenter, der er fremtrædende – med kirker som det primære, ligesom i mange af de andre byer rundt om Gardersøen.

Kvarteret omkring Piazza Matteotti er stedet, hvor du kan bo ved alle indkøbsmulighederne samt tæt på barer og dansesteder. Via Gardesana og Via Marconi er steder, hvor der sker noget til sent på aftenen, så der er noget for enhver smag i Bardolino.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bardolino

Man ser dem stadig på tv – idylliske, danske film med køretur til Gardasøen. Det har også været populært at tage bussen til Bardolino, men i dag er det nemmest at flyve. Uanset hvordan du når frem, så glæd dig til denne hyggelige by helt ud til søen, hvor du kan tage postkortagtige billeder.

Bardolino er vokset fra et være en stille fiskerby til at være en ombejlet turistdestination. Det skyldes ikke mindst byens beliggenhed på den sydøstlige side af Gardersøen, men også det dejlige vejr, som er bedst i sommermånederne. Byen er kendt for sine vinplantager, der ligger ganske kort fra centrum. Derfor er et besøg på Zeni Wine Museum også obligatorisk, der snarere er et vindestilleri med smagsprøver, end et decideret museum.

Når du har smagt den lokale vin, så prøv nogle af de andre delikate produkter med byens egen olivenolie som signatur-ingrediens. I den forbindelse er et besøg på Museo dell’olio også på sin plads. Lokale råvarer kan købes på det ugentlige marked om torsdagen, der holder til fra Via Mirabello til Riva Cornicello.

Bardolino er forbundet til flere af de andre byer rundt om Gardersøen, så tag en bådtur til Garda, Lazise eller en af de andre byer til en pris på ca. 3 EUR (ca. 23 DKK) – alt afhængig af destination og afstand.


Information om overnatning i Bardolino

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bardolino

Hvad koster et hotel i Bardolino?

Prisen for et hotel i Bardolino afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 437 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bardolino?

april er den billigste måned at booke et hotel i Bardolino. Priserne kan være 36% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bardolino?

Hotelværelser i Bardolino er billigst fredag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Bardolino?

Et luksushotel i Bardolino koster ca. 1.827 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Bardolino 437 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 46%% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Har Bardolino ferieboliger?

Ja, Bardolino har 572 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Bardolino, er Agriturismo Ca Castellani den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Bardolino.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Bardolino?

Der er 644 udbydere for hoteller i Bardolino fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Bardolino?

Priser for hoteller i Bardolino opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Bardolino

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bardolino

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Bardolino gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Bardolino, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Bardolino?

momondo finder et godt sted at overnatte i Bardolino for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bardolino på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Bardolino

Populære byer i Italien
Populære overnatningssteder ifølge antal klik inden for de sidste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Bardolino
Sun 25.2
Thu 29.2
Send mig favorittilbud fra momondo