Hoteller i Bardolino, Italien

Find tilbud på 88 hoteller i Bardolino, Italien

Bardolino, Veneto, Italien
3. feb. — 4. feb.2
lør. 4.2
ons. 8.2

Populære hoteller til en overnatning i Bardolino

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bardolino
Pris
kr.341
kr.1413
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Bardolino?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bardolino
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
36%forventet prisfald
49%forventet prisstigning

Rejsepriser

605 kr. - 1.847 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
2.295 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
607 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bardolino er: 1-2 stjerne, 80 dage før. 4-5 stjerne, 15 dage før.

1-2 stjerne

784 kr. - 955 kr.

3 stjerne

880 kr. - 1.078 kr.

4-5 stjerne

1.057 kr. - 1.317 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bardolino

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bardolino

Laveste hotelpris

273 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Rambaldi Apartments Edificio 1

Hoteller i nærheden af lufthavnen

9693
Den billigste pris for et værelse i Bardolino, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 273 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Camping Serenella.
Få en komfortabel rejse med en booking på Rambaldi Apartments Edificio 1, det mest populære 5-stjernede hotel i Bardolino(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 59 anmeldelser).
Der er 9.693 hoteller i Bardolino tæt på Venedig Marco Polo. Resting Pods - Zzzleepandgo Vce Venice Airport er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Bardolino

Selve Bardolino er en lille by, men hvis du tæller oplandet med, er der rigeligt med hoteller at vælge imellem. Det er en udpræget turistby, hvilket også får priserne godt op, men det er muligt at bo for ca. 56 EUR (ca. 420 DKK) pr. nat. Ved at booke et hotel lidt længere mod øst og væk fra Gardasøen kan du normalt spare penge. Nogle af disse bed & breakfasts er endda også med udsigt, men prisen er naturligvis lavere, da det ikke er fra første parket. Det er dog til at leve med, for det tager ikke mange minutter at gå ned til havnen og søbredden. Der kan yderligere være penge at spare ved at undgå højsæsonen om sommeren, hvor langt de fleste italienere – og især nordeuropæere holder ferie i byen.

Når hoteludgifterne er betalt, skal der for de fleste turisters vedkommende mest bruges penge på mad og oplevelser. Heldigvis er langt de fleste attraktioner gratis, hvilket er godt for budgetrejsende. Capella di San Zeno samt San Severo er to af byens vartegn, som du skal opleve. Her er det muligt at komme ned i en velbevaret krypt. Når nu du er ankommet til Gardasøen, skal vandet naturligvis også nydes, hvad enten det er langs Lido Cisano eller Lido Mirabello. Bardolino er ikke nogen vild festby, for selvom der findes barer og dansesteder, så er det vinen, der fylder mest. Dermed kan ferien også nydes med et glas på promenaden, hvor udsigten opleves maksimalt.

Det er lettest at gebærde sig rundt på gåben i Bardolino. Har du planer om at besøge nogle af de andre byer, kører der busser til en pris på ca. 1.5 EUR (ca. 11 DKK) – afhængig af antal zoner og destination. Bus 162 og 163 er de mest benyttede ruter.

Minimumsalderen for check-in på hotel i Bardolino er sat til 18 år. Du kan blive spurgt om foto-ID ved ankomst, så vær forberedt med gyldig identifikation.

Som en naturlig del af indcheckningen vil der blive opkrævet et depositum ved ankomst. Det er kutyme på italienske hoteller, hvor garantien enten kan stilles med kontanter eller kreditkort.

Der er allerede inkluderet skatter på regningen, når du modtager den efter et restaurantbesøg. Mange turister vælger alligevel at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK).

Bardolino er en sikker by, hvor du kan nyde din ferie til fulde. Der kan forekomme lommetyverier, så opbevar personlige værdier forsvarligt.

I størstedelen af Italien anvender man stiktype C og F lignende de danske. Nogle steder bruger de stadig stiktype L, så husk at tjekke op med hotellet inden afrejse.


Hvad koster et hotel i Bardolino pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bardolino
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bardolino

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bardolino har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Bardolino

Disse Bardolino hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bardolino

Det er ikke alle små byer i provinsen Verona, som ringer en klokke blandt danske turister. Men Gardersøen kender de fleste. Netop der – ved Italiens største sø – ligger Bardolino. Området kendes også som Rosso, hvilket måske får en klokke til at ringe blandt vinkendere.

Denne lille havneby byder på et varieret hoteludvalg, og du har naturligvis chancen for at bo med udsigt til Gardersøen. Hotellerne i centrum og tæt på vandet er i den dyre ende, men det er der ikke noget at sige til med den beliggenhed, hvad enten det er omkring Lungolago Roma eller oppe ved Carrara Bottagisio.

Udsigt og atter udsigt er noget, der batter, når du bor på hotel i Bardolino. Men den gamle bymidte lokker også grundet sin charmerende indretning samt seværdigheder og spisesteder. Det er især historiske monumenter, der er fremtrædende – med kirker som det primære, ligesom i mange af de andre byer rundt om Gardersøen.

Kvarteret omkring Piazza Matteotti er stedet, hvor du kan bo ved alle indkøbsmulighederne samt tæt på barer og dansesteder. Via Gardesana og Via Marconi er steder, hvor der sker noget til sent på aftenen, så der er noget for enhver smag i Bardolino.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bardolino

Man ser dem stadig på tv – idylliske, danske film med køretur til Gardasøen. Det har også været populært at tage bussen til Bardolino, men i dag er det nemmest at flyve. Uanset hvordan du når frem, så glæd dig til denne hyggelige by helt ud til søen, hvor du kan tage postkortagtige billeder.

Bardolino er vokset fra et være en stille fiskerby til at være en ombejlet turistdestination. Det skyldes ikke mindst byens beliggenhed på den sydøstlige side af Gardersøen, men også det dejlige vejr, som er bedst i sommermånederne. Byen er kendt for sine vinplantager, der ligger ganske kort fra centrum. Derfor er et besøg på Zeni Wine Museum også obligatorisk, der snarere er et vindestilleri med smagsprøver, end et decideret museum.

Når du har smagt den lokale vin, så prøv nogle af de andre delikate produkter med byens egen olivenolie som signatur-ingrediens. I den forbindelse er et besøg på Museo dell’olio også på sin plads. Lokale råvarer kan købes på det ugentlige marked om torsdagen, der holder til fra Via Mirabello til Riva Cornicello.

Bardolino er forbundet til flere af de andre byer rundt om Gardersøen, så tag en bådtur til Garda, Lazise eller en af de andre byer til en pris på ca. 3 EUR (ca. 23 DKK) – alt afhængig af destination og afstand.


Information about staying in Bardolino

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bardolino

Prisen for et hotel i Bardolino afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 876 kr. pr. nat.

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Bardolino. Priserne kan være 37% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hotelværelser i Bardolino er billigst mandag og dyrest søndag.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Bardolino koster ca. 759 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 117 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Bardolino.

Ja, Bardolino har 80 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Bardolino, er Appartamenti Arca & Ca' Mure den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Bardolino.


momondos yndlingshoteller i Bardolino

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bardolino
Appartamenti Arca & Ca' Mure

Appartamenti Arca & Ca' Mure

Bardolino, Veneto, Italy

8,1
621 kr.
La Rocca Camping Village

La Rocca Camping Village

Bardolino, Veneto, Italy

9,6
744 kr.
Hotel Bel Sito Bardolino

Hotel Bel Sito Bardolino

Via Peschiera 27, Bardolino, Veneto, Italy

8,4
1.023 kr.
Sisan Family Resort

Sisan Family Resort

Via Fontane 19, Bardolino, Veneto, Italy

8,6
791 kr.
Hotel Bologna

Hotel Bologna

Via Mirabello 19, Bardolino, Veneto, Italy

887 kr.
Cà Masawalsa Hotel

Cà Masawalsa Hotel

Via Campagnola 23, Bardolino, Veneto, Italy

8,9
975 kr.
Hotel Campagnola

Hotel Campagnola

Via Santa Cristina, 30, Bardolino, Veneto, Italy

8,9
1.344 kr.
Hotel San Vito

Hotel San Vito

Via Peschiera 45, Bardolino, Veneto, Italy

10,0
914 kr.
Locanda Arizona

Locanda Arizona

Strada Spinarol 16, Bardolino, Veneto, Italy

764 kr.
Camping Serenella

Camping Serenella

Bardolino, Veneto, Italy

8,0
273 kr.
Hotel Villa Katy

Hotel Villa Katy

Via G Rossini 5, Bardolino, Veneto, Italy

9,2
825 kr.
Hotel Orchidea

Hotel Orchidea

Via Madonnina 1, Bardolino, Veneto, Italy

819 kr.

Hotel Vittoria

Borgo Cavour, 36, Bardolino, Veneto, Italy

4.202 kr.

I Tre Re

10 Via Peschiera Cisano, Bardolino, Veneto, Italy

8,3
1.023 kr.

Hotel Vela D'oro S

Via Peschiera, 2 Loc. Cisano, Bardolino, Veneto, Italy

8,3
737 kr.

Beautiful Summer Among Olive Groves And Vineyards! 5 Min. Drive From Lake Garda

Bardolino, Veneto, Italy

1.008 kr.

Agriturismo Tre Colline

Bardolino, Veneto, Italy

948 kr.

Affittacamere Bardolino

2 Via Monte Baldo, Bardolino, Veneto, Italy

9,1
484 kr.

Bardolino luxury

Bardolino, Veneto, Italy

9,5
4.291 kr.

Prada' Home Eco Suites

Via Enrico Fermi 3, Bardolino, Veneto, Italy

9,4
1.419 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bardolino


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Bardolino, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo finder et godt sted at overnatte i Bardolino for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.