Hoteller i Bardolino

Find de bedste tilbud på 501 hoteller i Bardolino, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Bardolino

Der er mange skønne hoteller i Bardolino. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Bardolino

Museo del Vino

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Museo del Vino?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Museo del Vino. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 678 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Museo del Vino er normalt 13% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bardolino, som ligger på 784 kr..

Hoteller i nærheden af Museo del Vino

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Bardolino

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bardolino
Lavsæson
november
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

29%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

27%

forventet prisstigning

Pris
735 kr. - 1.394 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.054 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.035 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Bardolino er: 1-2 stjerne, 13 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
691 kr. - 812 kr.
3 stjerne
742 kr. - 914 kr.
4-5 stjerne
1.259 kr. - 1.457 kr.

Rejsetips til Bardolino

Vores bedste tips til Bardolino

Hvordan finder man et billigt hotel i Bardolino?

Selve Bardolino er en lille by, men hvis du tæller oplandet med, er der rigeligt med hoteller at vælge imellem. Det er en udpræget turistby, hvilket også får priserne godt op, men det er muligt at bo for ca. 56 EUR (ca. 420 DKK) pr. nat.

Ved at booke et hotel lidt længere mod øst og væk fra Gardasøen kan du normalt spare penge. Nogle af disse bed & breakfasts er endda også med udsigt, men prisen er naturligvis lavere, da det ikke er fra første parket. Det er dog til at leve med, for det tager ikke mange minutter at gå ned til havnen og søbredden. Der kan yderligere være penge at spare ved at undgå højsæsonen om sommeren, hvor langt de fleste italienere – og især nordeuropæere holder ferie i byen.

Kan man rejse på budget?

Når hoteludgifterne er betalt, skal der for de fleste turisters vedkommende mest bruges penge på mad og oplevelser. Heldigvis er langt de fleste attraktioner gratis, hvilket er godt for budgetrejsende. Capella di San Zeno samt San Severo er to af byens vartegn, som du skal opleve. Her er det muligt at komme ned i en velbevaret krypt.

Når nu du er ankommet til Gardasøen, skal vandet naturligvis også nydes, hvad enten det er langs Lido Cisano eller Lido Mirabello. Bardolino er ikke nogen vild festby, for selvom der findes barer og dansesteder, så er det vinen, der fylder mest. Dermed kan ferien også nydes med et glas på promenaden, hvor udsigten opleves maksimalt.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er lettest at gebærde sig rundt på gåben i Bardolino. Har du planer om at besøge nogle af de andre byer, kører der busser til en pris på ca. 1.5 EUR (ca. 11 DKK) – afhængig af antal zoner og destination. Bus 162 og 163 er de mest benyttede ruter.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Bardolino?

Minimumsalderen for check-in på hotel i Bardolino er sat til 18 år. Du kan blive spurgt om foto-ID ved ankomst, så vær forberedt med gyldig identifikation.

Skal man lægge depositum?

Som en naturlig del af indcheckningen vil der blive opkrævet et depositum ved ankomst. Det er kutyme på italienske hoteller, hvor garantien enten kan stilles med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er allerede inkluderet skatter på regningen, når du modtager den efter et restaurantbesøg. Mange turister vælger alligevel at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK).

Hvor sikkert er der i Bardolino?

Bardolino er en sikker by, hvor du kan nyde din ferie til fulde. Der kan forekomme lommetyverier, så opbevar personlige værdier forsvarligt.

Skal man medbringe adapter?

I størstedelen af Italien anvender man stiktype C og F lignende de danske. Nogle steder bruger de stadig stiktype L, så husk at tjekke op med hotellet inden afrejse.


Hvad koster et hotel i Bardolino pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bardolino
4 stjerner og op efter
Hotel Caesius Thermae & Spa Resort
#1 Mest populær

Hotel Caesius Thermae & Spa Resort

8,9

1.310 kr.

Se hoteltilbud
Parc Hotel Gritti
Mest for pengene

Parc Hotel Gritti

7,6

518 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Bardolino

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bardolino har gode priser til det lille rejsebudget
La Rocca Camping Village

La Rocca Camping Village

8,6

422 kr.

Se hoteltilbud
Parc Hotel Gritti

Parc Hotel Gritti

7,6

518 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Maximilian

Hotel Maximilian

8,1

435 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Bardolino

Hotel Bardolino

8,2

544 kr.

Se hoteltilbud
Art Hotel Ventaglio

Art Hotel Ventaglio

8,8

505 kr.

Se hoteltilbud
Beatrix - Apartments

Beatrix - Apartments

7,9

620 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Bardolino

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Parc Hotel Gritti

Parc Hotel Gritti

7,6

518 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Villa Olivo Resort

Hotel Villa Olivo Resort

8,8

812 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Maximilian

Hotel Maximilian

8,1

435 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Capri

Hotel Capri

8,7

723 kr.

Se hoteltilbud
Art Hotel Ventaglio

Art Hotel Ventaglio

8,8

505 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Bardolino

Hotel Bardolino

8,2

544 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Bardolino?

Det er ikke alle små byer i provinsen Verona, som ringer en klokke blandt danske turister. Men Gardersøen kender de fleste. Netop der – ved Italiens største sø – ligger Bardolino. Området kendes også som Rosso, hvilket måske får en klokke til at ringe blandt vinkendere.

Denne lille havneby byder på et varieret hoteludvalg, og du har naturligvis chancen for at bo med udsigt til Gardersøen. Hotellerne i centrum og tæt på vandet er i den dyre ende, men det er der ikke noget at sige til med den beliggenhed, hvad enten det er omkring Lungolago Roma eller oppe ved Carrara Bottagisio.

Udsigt og atter udsigt er noget, der batter, når du bor på hotel i Bardolino. Men den gamle bymidte lokker også grundet sin charmerende indretning samt seværdigheder og spisesteder. Det er især historiske monumenter, der er fremtrædende – med kirker som det primære, ligesom i mange af de andre byer rundt om Gardersøen.

Kvarteret omkring Piazza Matteotti er stedet, hvor du kan bo ved alle indkøbsmulighederne samt tæt på barer og dansesteder. Via Gardesana og Via Marconi er steder, hvor der sker noget til sent på aftenen, så der er noget for enhver smag i Bardolino.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bardolino

Man ser dem stadig på tv – idylliske, danske film med køretur til Gardasøen. Det har også været populært at tage bussen til Bardolino, men i dag er det nemmest at flyve. Uanset hvordan du når frem, så glæd dig til denne hyggelige by helt ud til søen, hvor du kan tage postkortagtige billeder.

Bardolino er vokset fra et være en stille fiskerby til at være en ombejlet turistdestination. Det skyldes ikke mindst byens beliggenhed på den sydøstlige side af Gardersøen, men også det dejlige vejr, som er bedst i sommermånederne. Byen er kendt for sine vinplantager, der ligger ganske kort fra centrum. Derfor er et besøg på Zeni Wine Museum også obligatorisk, der snarere er et vindestilleri med smagsprøver, end et decideret museum.

Når du har smagt den lokale vin, så prøv nogle af de andre delikate produkter med byens egen olivenolie som signatur-ingrediens. I den forbindelse er et besøg på Museo dell’olio også på sin plads. Lokale råvarer kan købes på det ugentlige marked om torsdagen, der holder til fra Via Mirabello til Riva Cornicello.

Bardolino er forbundet til flere af de andre byer rundt om Gardersøen, så tag en bådtur til Garda, Lazise eller en af de andre byer til en pris på ca. 3 EUR (ca. 23 DKK) – alt afhængig af destination og afstand.


Rejseinformation: Bardolino

Hvor længe bor vores brugere i Bardolino?

Det gennemsnitlige ophold i Bardolino varer 6 nights.

Hvad koster et hotel i Bardolino?

Prisen for et hotel i Bardolino afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 717 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bardolino?

november er den billigste måned at booke et hotel i Bardolino. Priserne kan være 185 kr.% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bardolino?

Hotelværelser i Bardolino er billigst torsdag og dyrest mandag.

Hvad koster et hotel i Bardolino?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Bardolino koster ca. 554 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 163 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Bardolino.