Hoteller i Netanya

Find de bedste tilbud på 215 hoteller i Netanya, Israel

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Netanya

Der er mange skønne hoteller i Netanya. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Netanya

Netanya Amphitheater
Poleg Beach
Herzl Beach

Er der ledige hoteller i nærheden af Netanya Amphitheater?

momondo-brugere har anbefalet 10 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Netanya Amphitheater. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 844 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Netanya Amphitheater er normalt 10% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Netanya, som ligger på 759 kr..

Hoteller i nærheden af Netanya Amphitheater

Er der ledige hoteller i nærheden af Poleg Beach?

Hoteller i nærheden af Poleg Beach er normalt 28% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Netanya, som ligger på 759 kr..

Hoteller i nærheden af Poleg Beach

Er der ledige hoteller i nærheden af Herzl Beach?

Hoteller i nærheden af Herzl Beach er normalt 10% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Netanya, som ligger på 759 kr..

Hoteller i nærheden af Herzl Beach

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Netanya

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Netanya
Lavsæson
december
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

32%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

25%

forventet prisstigning

Pris
813 kr. - 1.572 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.193 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.010 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Netanya er: 4-5 stjerne, 18 dage før.
1-2 stjerne
509 kr. - 639 kr.
3 stjerne
711 kr. - 894 kr.
4-5 stjerne
1.239 kr. - 1.513 kr.

Rejsetips til Netanya

Vores bedste tips til Netanya

Hvilke kvarterer i Netanya skal jeg bo i, hvis jeg vil have adgang til offentlig transport?

Der er flere forskellige måder at rejse rundt i Israel på med offentlig transport. Israel Railways har en togstation i Netanya, der ligger på Haorzim Street øst for Highway 2, som skærer igennem byen. Den mest almindelige måde at rejse rundt i Israel på er dog med langdistancebusser fra selskabet Egged. Busstationen ligger lige ved siden af togstationen i midten af byen. Der er kun kort vej til kystlinjen, hvor de fleste hoteller i Netanya ligger, så det er ikke noget større problem at finde hoteller, der ligger tæt på offentlig transport, fx det elegante Mizpe Yam Boutique Hotel i Jabotinski Street.


Hvad koster et hotel i Netanya pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Netanya

Hostels og billige hoteller i Netanya

Disse billige hoteller og vandrehjem i Netanya har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Netanya

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Netanya?

Hvilket kvarter i Netanya skal jeg bo ud fra grunden til at jeg rejser?

Arealmæssigt er Netanya ikke nogen stor by. Derfor tager det ikke lang tid at komme fra sted til sted til fods. Men byens vigtigste attraktion er dens strande, hvor de fleste billige hoteller i Netanya også ligger placeret. Derfor er Netanya også en badeby, og de fleste hoteller ligger koncentreret langs strandområderne. Højsæsonen for turister er i maj måned, hvor det også er dyrest at booke. Som turist kan du derfor lettest finde og booke billige hoteller i Netanya i denne periode. Forretningsrejsende kan med fordel finde og booke hotellejligheder i Giora Yoseftal St. tæt på togstationen og Highway 2.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Netanya

Hvad er de mest populære attraktioner i Netanya?

Ud over stranden, som er den mest besøgte, har Netanya en række museer, der er værd at se, såsom Netanya Museum på McDonald St., der skildrer byens historie. Derudover er der Museum of Yemenite Jews Heritage på Kikar HaAtzmaut Square, som skildrer de yemenitiske jøders kultur. Der er også The Beit Hagdudim (Den Jødiske Legion) Museum på Moshav Avihayil, som omhandler den første jødiske hærstyrke. Sidst, og måske mest interessant, er der i centrum af Netenya monumentet over Den Røde Hærs sejr over Nazityskland, som er en gave fra Rusland og blev indviet under overværelse af Vladimir Putin! Et godt hotel, der ligger centralt i forhold til både seværdigheder og strand, er 65 Meters Balcony Ocean View Apartment på Ovad Ben Ami 4 Blvd.

Hvilke kvarterer i Netanya har et stort udvalg af barer og restauranter?

Netanya har ikke det samme natteliv som Tel Aviv længere sydpå, men langs stranden, hvor de fleste hoteller i byen ligger, er der alligevel en del barer og restauranter. Specielt på Netanyas vigtigste strand, Sironit Beach, ligger der nogle nyåbnede restauranter og barer, såsom West Beach, der også har en udendørs bar. I byens sydligst beliggende strandområde, Poleg Beach, er der en gourmetrestaurant samt flere cafeer. De bedste muligheder findes måske på Onot Beach, hvor restauranten Hof Hatamnun har både udendørs bar og en DJ-scene med dansemusik. Ellers findes der også en del spisesteder langs byens strandpromenade og i centrum omkring Ben Tsvi Boulevard. Vil du bo tæt på dem, kan du derfor finde og booke hoteller med momondo, fx Sea Park Hotel Netanya, som ligger på David Mamelech St., lige ned til vandet.

Hvilke populære begivenheder og festivaler afholdes i Netanya?

I løbet af året afholdes der en række lokale events i Netanya. Turister bør dog være opmærksomme på de vigtigste religiøse helligdage i Israel, da de har stor betydning for priser og booking af hoteller samt butikker og restauranters åbningstider og offentlig transport. Den vigtigste er Pesach, den jødiske påske, som ligger fra 28. marts til 3. april. Derudover er der nationaldagen d. 15. april, sejrsdagen d. 9. maj, Rosh Hasnahah, det jødiske nytår d. 7-8 september og Yom Kippur d. 16. september. Det er de vigtigste datoer, som man bør have in mente som turist, når man vil finde billige hoteller i Netanya med momondoet, fx et hotel som Migdal Luxury Suites Netanya på Jabotinsky.


Rejseinformation: Netanya

Hvor længe bor vores brugere i Netanya?

Det gennemsnitlige ophold i Netanya varer 7 nights.

Hvad koster et hotel i Netanya?

Hoteller i Netanya tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.270 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Netanya?

Værelsespriser for hoteller i Netanya kan være helt op til 32% lavere i december, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Netanya?

Hotelværelser i Netanya er billigst onsdag og dyrest torsdag.