Hoteller i Jerusalem, Israel

Find tilbud på 217 hoteller i Jerusalem, Israel

Jerusalem, Israel
29. nov. — 30. nov.2
tor. 30.11
man. 4.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Jerusalem

Find det perfekte hotel til dit ophold i Jerusalem
Pris
kr.177
kr.4121
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Jerusalem


Hvornår skal man booke et hotel i Jerusalem?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Jerusalem
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
84%forventet prisfald
44%forventet prisstigning

Rejsepriser

188 kr. - 2.072 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
226 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.589 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Jerusalem er: 1-2 stjerne, 85 dage før. 3 stjerne, 66 dage før.

1-2 stjerne

354 kr. - 933 kr.

3 stjerne

313 kr. - 1.369 kr.

4-5 stjerne

504 kr. - 2.588 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Jerusalem

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Jerusalem

Laveste hotelpris

143 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Inbal Jerusalem

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4618

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Jerusalem, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 143 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stay Inn Hotel Jerusalem, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Inbal Jerusalem, det mest populære 5-stjernede hotel i Jerusalem(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 1.386 anmeldelser).
Der er 4.618 hoteller i Jerusalem tæt på Tel Aviv Ben Gurion Intl. Sarin room er det nærmeste og ligger 2,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Jerusalem. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Jerusalem lå i sidste uge på 890 kr..

Rejsetips til Jerusalem

Hvilke kvarterer i Jerusalem skal jeg bo i, hvis jeg ønsker adgang til offentlig transport?

Book hoteller i Jerusalem langs Letbanelinjen, som løber mellem Mount Herzl i Bet Hakarem og Pisgat Zeev. Prisen for en enkelt tur langs linjen svarer til busomkostningerne, et par dollars per tur. Du skal købe en billet, før du går om bord på toget ved et af stoppene eller bruge dit rav kav-kort om bord. Inde i Jerusalem kan rejsende bevæge sig rundt med bus, letbane, tog eller taxier. Busserne i Jerusalem består af et stort netværk centreret omkring Jerusalems centrale busstation ved kong George og Jaffa gaden. Standard busbilletter koster typisk nogle få dollars for en enkelt tur og kan indlæses på et "Rav Kav"-kort i forskellige kiosker og andre salgssteder. Mange hoteller i Jerusalem, såsom Hashim Hotel, ligger i kort afstand fra Jaffa-gaden i det muslimske kvarter og tilbyder nem adgang til offentlige transportruter.


Hvad koster et hotel i Jerusalem pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Jerusalem

2-stjernede hoteller

Billigst 346 kr.

Gennemsnitlig 894 kr.

Dyrest 1.082 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Jerusalem

Disse billige hoteller og vandrehjem i Jerusalem har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Jerusalem

Hoteller med mest værdi for pengene i Jerusalem

Disse Jerusalem hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Jerusalem

Hvilket kvarter i Jerusalem skal jeg bo i baseret på hvorfor jeg rejser?

Jerusalem er en by med en bred vifte af aktiviteter at nyde i løbet af dagen eller natten. Uanset om du ønsker at udforske den kulturelle atmosfære i den gamle by, nattelivet i Vestjerusalem eller de civile bygninger omkring Østjerusalem, vil du kunne finde finde stedet for dig. Når du udforsker de historiske elementer i Jerusalem, kan du finde billige hoteller som Addar Hotel og Dan Jerusalem i Østjerusalem og tilbringe dine dage med at vandre gennem Davidsbyen, besøge Jomfru Marias Grav eller opleve alle Nationers Kirke. Jerusalem-hoteller, såsom Hashimi Hotel og Sephardic House, sætter dig i stand til at nyde den kulturelle atmosfære i den gamle by. Hotel King Solomon ligger i hjertet af det pulserende natteliv og tilbyder en enestående beliggenhed til afslapning efter en travl dag.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Jerusalem

Hvad er de mest populære seværdigheder i Jerusalem?

Jerusalem er opdelt i tre separate dele, Vestjerusalem, Østjerusalem og den gamle By. Sephardic House og Hashimi Hotel er to hoteller i Jerusalem beliggende i den gamle by, hvor de fleste turister ender med at tilbringe deres tid. Det er hjemsted for de mest eftertragtede attraktioner, der omfatter Vestmuren, ofte omtalt som Grædemuren, hvor millioner af jødiske og ikke-jødiske pilgrimme flokkes for at bede ved at skrive ønsker på papir og placere dem i murens revner. Den gamle by er et af de steder, du kan finde billige hoteller i Jerusalem og dykke ned i den kulturelle essens af byen. Andre populære attraktioner omfatter Israel Museum, førende kunst- og arkæologisk museum og landets største kulturelle institution, Tempelbjerget og Klippekuplen, historisk forbundet med Moriah-bjerget og Zionbjerget og den Hellige Gravs Kirke, der menes at stå lige over Jesu Kristi grav.

Hvilke kvarterer i Jerusalem har et stort udvalg af barer og restauranter?

Hvis du leder efter natteliv fyldt med butikker, barer, restauranter og lokale retter som Shakshuka, er hoteller i Jerusalem, såsom Paamonim Jerusalem Hotel, Central Boutique Hotel og Avital Hotel, der ligger i Vestjerusalem, stedet for dig. Letbane- og busruterne betjener disse områder via hovedvejen. Find billige hoteller i Jerusalem nær Mehane Yehuda marked, det største marked i Jerusalem, og muligvis det mest berømte marked i Mellemøsten. Turister flokkes her hele året for at opleve den lokale handel og uforglemmelige køkken.

Hvilke populære begivenheder finder sted i Jerusalem?

For at opleve Jerusalem Festival of Light, book hoteller i den gamle by, og tag letbanen eller busserne fra det muslimske kvarter og se den smukke vifte af belysning langs spor, der varierer hvert år. Festivalen tiltrækker årligt tusindvis af besøgende fra hele verden, der kommer for at beundre kunstinstallationer skabt af lokale og internationale kunstnere. Find billige hoteller i Jerusalem som Olive Tree Hotel, nede ad vejen fra Israel Museum, hvor Jerusalem afholder sin årlige Wine Festival, der er tilgængelig via bustransport på hovedvejen. Denne festival varer fire dage og er den mest bemærkelsesværdige vin begivenhed i Israel. Mere end 20.000 turister og lokale oversvømmer området på jagt efter omhyggeligt dyrkede vinparringer. Her tilbydes smagsprøver på hundredvis af forskellige vine, kombineret med lokale madsammensætninger, der omfatter ostebrædder, syltetøj, chokolade, olivenolie og andre lækre snacks i baggrunden af skulpturer og frodige haver i den varme juli sol.


Information om overnatning i Jerusalem

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Jerusalem

Hvor længe bor vores brugere i Jerusalem?

Det gennemsnitlige ophold i Jerusalem varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Jerusalem?

Hoteller i Jerusalem tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 2.810 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Jerusalem?

Værelsespriser for hoteller i Jerusalem kan være helt op til 84% lavere i juli, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Jerusalem?

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Jerusalem, og lørdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Jerusalem?

Et luksushotel i Jerusalem koster 2.471 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Jerusalem i gennemsnit 2.810 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 64%% for et luksushotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Jerusalem, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 9 °C og en ret lav chance for nedbør (106 mm) er december en god måned til at udforske omegnen omkring Jerusalem.

Har Jerusalem ferieboliger?

Yes, Jerusalem does have vacation rentals. Of the 1.337 vacation rentals in Jerusalem, Gabriel Apartments - Jaffa Street - Next To Market is the most popular among our users. Find vacation rentals in Jerusalem.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Jerusalem?

Fra november 2023 er der 1.492 udbydere at vælge mellem for hoteller i Jerusalem.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Jerusalem?

Priser for hoteller i Jerusalem opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Jerusalem

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Jerusalem

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Jerusalem gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Jerusalem fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Jerusalem?

Når alle dine muligheder for overnatning i Jerusalem er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jerusalem på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.