Find billige fly til Dakar

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dakar

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dakar

Bedste pris på enkeltbillet

1.758 kr.

Bedste pris på returbillet

3.545 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 00min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dakar fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.758 kr. (København Kastrup til Dakar Blaise Diagne).
Den bedste pris på en returbillet til Dakar fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.545 kr. (København Kastrup til Dakar Blaise Diagne).
Det hurtigste fly til Dakar fra Danmark tager 9t. 00min. (København Kastrup til Dakar Blaise Diagne).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Dakar, herunder Turkish Airlines, TAP AIR PORTUGAL og Vueling.

Indsigter og trends for flyrejser til Dakar

Få indsigter om din flyrejse til Dakar, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dakar?

oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Dakar med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.033 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dakar på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dakar er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Dakar på en lørdag kan finde billetter helt ned til 4.503 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.153 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Dakar.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dakar?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Dakar, hvor du kan finde priser helt ned til 4.793 kr.. Hvis du flyver fra Dakar om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 6.052 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Dakar?

Rejsetiden fra Danmark til Dakar varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Dakar Blaise Diagne (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 9t. En anden populær rute fra Danmark til Dakar er at flyve fra Billund til Dakar Blaise Diagne, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Dakar?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Dakar 29 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Dakar for 5.118 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dakar

Find de billigste fly til disse Dakar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dakar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dakar

København (CPH) til Dakar (DSS)

Fly til Dakar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dakar Blaise Diagne, hvor den gennemsnitlige pris er 5.118 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DAKAR FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Dakar ​​koster i gennemsnit blot 3.725 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DAKAR FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 7.514 kr. at flyve til Dakar ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DAKAR FRA KØBENHAVNdecember621% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dakar fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Dakar

Det er en oplevelse at rejse på ferie med fly til Dakar. Den populære rejseperiode er fra december til april, hvor vejret er mildt, solrigt og tørt. Fra maj til november er der sandsynlighed for regn og blæst, men vejret er fortsat præget af høje temperaturer. Du har mulighed for at finde billige flybilletter til Dakar uden for højsæsonen, som ligger i juli.


Gode tilbud på fly til Dakar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dakar fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Dakar

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Dakar

Hvilke flyselskaber flyver til Dakar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dakar

Hvilke flyselskaber flyver til Dakar?

For fly fra Danmark til Dakar, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Brussels Airlines, TAP AIR PORTUGAL, Turkish Airlines og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Dakar

3 Turkish Airlines-fly flyver til Dakar i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Istanbul til Dakar, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Dakar. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Dakar, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.967 kr. og afgik fra Billund. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,0/10 af 158 af vores brugere.

Vueling-fly til Dakar

Vueling-fly til Dakar kan fås fra helt ned til 3.195 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 7 fly, som Vueling flyver til Dakar på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Vueling til Dakar er fra Madrid-Barajas. Vueling er blevet bedømt med 7,7/10 af momondo-brugere i 161 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Dakar

Neden for finder du alle lufthavne i Dakar samt deres afstand til centrum

Blaise Diagne International Airport ligger ca. 50 km øst for Dakar. Du kan komme med bus eller shuttle fra lufthavnen til centrum. Bus 404 kører hver halve time. En billet koster ca. 1.000 XOF (ca. 12 DKK). Firmaet Senecartours tilbyder også ekspresbusser direkte til Dakar for ca. 10.000 XOF (ca. 120 DKK).


Populære fly til Dakar

Find dine flybilletter til Dakar blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dakar
Hurtigste flyvetid26t. 30min.
Laveste pris3.545 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Dakar

I centrum af Dakar kan du komme omkring til fods. Der kører busser i byen, som let kan benyttes ved at downloade Dakar Demm Dikks app for kort over buslinjerne. En almindelig billet koster ca. 1.000 XOF (ca. 12 DKK). Derudover findes der såkaldte Car Rapides, som er minibusser, der kører med faste ruter i byen. De har ikke stoppesteder, men standser, hvis du du vinker til chaufføren. En billet koster ca. 500 XOF (ca. 6 DKK).


Visumkrav for Dakar

Som dansk statsborger behøver du ikke visum i forbindelse med en rejse til Dakar, hvis du planlægger at blive i landet i mindre end 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder fra indrejsedatoen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dakar


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dakar

Med sine smukke sandstrande ideelle til at bade og surfe, er Afrikas vestligste by Dakar et attraktivt sted at holde ferie. Desuden byder byen på mange seværdigheder. Besøg for eksempel Afrikas højeste statue, der forestiller en familie på tre, der skuer ud over vandet. I toppen af statuen kan du nyde samme udsigt. Du kan også slentre gennem byen og udforske de mange kirker, moskéer, kunstgallerier samt den gamle Medina i centrum med boder og gode spisesteder.

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort i Dakar. Det anbefales derfor at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom, ulykke og tyveri.

Du bør undgå at drikke vand fra hanen i Dakar. Køb i stedet vand på flaske.

Det er ikke kutyme at give drikkepenge på restauranter i Dakar, med mindre du har fået en ekstraordinær service. Efterlad gerne nogle mønter til hotelpersonalet.

Dakar byder på mange markeder og basarer. Et af de populære er Sandaga Market, hvor du finder varer fra hele Nordafrika såsom tøj, krydderier, kunst og elektronik. Besøg også indkøbscenteret Sea Plaza.


Find billige flybilletter til andre byer i Senegal

Senegal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Dakar. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Dakar, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Dakar.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Dakar. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.