Søg og find billige fly til Senegal

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Senegal

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Senegal

Bedste pris på enkeltbillet

2.476 kr.

Bedste pris på returbillet

3.545 kr.

Hurtigste flyvetid

24t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Senegal fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.476 kr. (København Kastrup til Dakar Blaise Diagne).
Den bedste pris på en returbillet til Senegal fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.545 kr. (København Kastrup til Dakar Blaise Diagne).
Det hurtigste fly til Senegal fra Danmark tager 24t. 20min. (København Kastrup til Dakar Blaise Diagne).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Senegal, herunder Turkish Airlines, TAP AIR PORTUGAL og Vueling.

Indsigter og trends for flyrejser til Senegal

Få indsigter om din flyrejse til Senegal, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Senegal?

Fly til Senegal er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 1.275 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 8.895 kr., og alt fra 8.444 kr. eller mindre er et godt tilbud. 26.728 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Senegal?

Senegal er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (199%) er Dakar den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Senegal er Ziguinchor og Cap Skirring.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Senegal?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Senegal du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 26t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Dakar Blaise Diagne. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Dakar Blaise Diagne. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Senegal?

Der er i alt 8 flyselskaber, der flyver til Senegal, hvor Brussels Airlines er den mest populære mulighed. Omkring 37% af dem, der flyver til Senegal, vælger at flyve med Brussels Airlines. Hvis du ikke kan finde billetter med Brussels Airlines, er TAP AIR PORTUGAL og Turkish Airlines også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i Senegal

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Senegal fra Danmark
Dakar
Dakar

Brugbar information om dit fly til Senegal

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Senegal

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Senegal er:
634 kr. pr. person med Air Senegal
2.538 kr. pr. person med Air Burkina
2.571 kr. pr. person med TAP AIR PORTUGAL

Den bedste dag på ugen at flyve til Senegal er lørdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en onsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. fredag er omvendt den dyreste dag at flyve til Senegal.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Senegal

Find fly til disse populære byer i Senegal fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Senegal

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Senegal

Billige flybilletter til Senegal

Se de billigste flyrejser til Senegal fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnDakar26t. 30min.3.545 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Senegal

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Senegal fra Danmark. Det er dog ingen hindring for at besøge landet, da du i stedet kan vælge mellem flyselskaber som Air France, TAP Air Portugal, Brussels Airlines og flere andre, der flyver turen med mellemlandinger undervejs. Det gælder eksempelvis på ruten mellem Københavns Lufthavn og Dakar.

Den hurtigste rejse med fly fra København til Dakar tager ca. ni timer med et enkelt stop på turen. Fra Billund Lufthavn tager en tilsvarende tur ca. 11 timer, da der ofte kommer to mellemlandinger på, når du rejser fra den jyske lufthavn.

Perioden fra december til april er højsæson i dette vestafrikanske land. Det er dermed også perioden, hvor de fleste turister vælger at rejse til Senegal. Månederne november og marts er også attraktive, da det er lidt køligere måneder, som stadig er varme for danske turister. Samtidig blæser en brise den værste luftfugtighed væk.

Du kan nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold på Senegal rejser. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato.


Populære ruter til Senegal

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Dakar
Hurtigste flyvetid26t. 30min.
Laveste pris3.545 kr.

Find fly til Senegal

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Senegal


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Senegal. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Senegal på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Senegal.

Prisagenter på fly til Senegal er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.