Find billige fly til Ostrava

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 9.8
tir. 16.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ostrava

Find de billigste fly til disse Ostrava-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brno

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ostrava

København (CPH) til Brno (BRQ)

Fly til Ostrava ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brno-Turany, hvor den gennemsnitlige pris er 1.280 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OSTRAVA FRA KØBENHAVNjanuar81% billigereAt flyve fra København til Ostrava ​​koster i gennemsnit blot 542 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OSTRAVA FRA KØBENHAVNapril334% dyrereDet koster cirka 12.456 kr. at flyve til Ostrava ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OSTRAVA FRA KØBENHAVNjuni967% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ostrava fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ostrava?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ostrava, lå på 766 kr./pr. person fra Aalborg, hvilket er 63% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ostrava. Hvis du vil finde de billigste priser til Ostrava fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Ostrava i januar, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 725 kr..

Rejsende, som flyver til Ostrava, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Brno-Turany (137 km fra Ostrava centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Ostrava Mosnov har en gennemsnitspris på 2.056 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Ostrava. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Ostrava?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ostrava

Hvilke flyselskaber flyver til Ostrava?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Ostrava fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er LOT. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Ostrava, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

LOT-fly til Ostrava

LOT er et populært valg for brugere, der rejser til Ostrava. Selskabet flyver 5 fly om ugen til Ostrava, og de flyver oftest fra Warszawa Chopin. Billetpriserne hos LOT afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 968 kr. (fra Billund). I 179 anmeldelser har momondo-brugere givet LOT en gennemsnitlig bedømmelse på 7,1/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ostrava


Find billige flybilletter til andre byer i Tjekkiet

Tjekkiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Ostrava med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Ostrava vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Ostrava, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Ostrava spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Ostrava

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Ostrava

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.