Find billige fly til Arusha

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Arusha

Få indsigter om din flyrejse til Arusha, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Arusha?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Arusha fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.702 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Arusha fra Danmark i april i stedet. Fly til Arusha i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.883 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Arusha på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Arusha er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.461 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Arusha på en søndag på 7.366 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Arusha?

Det billigste tidspunkt at flyve til Arusha på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.461 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.574 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Arusha?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Arusha fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Arusha for omkring 5.475 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Arusha

Find de billigste fly til disse Arusha-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Arusha

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Arusha

København (CPH) til Arusha (JRO)

Fly til Arusha ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Arusha Kilimanjaro, hvor den gennemsnitlige pris er 5.475 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNnovember33% billigereAt flyve fra København til Arusha ​​koster i gennemsnit blot 3.702 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 8.087 kr. at flyve til Arusha ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNfebruar560% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Arusha fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Arusha

Det er en oplevelse at rejse på ferie med fly til Arusha på alle årstider. Fra juni til oktober kan du forvente tørt og klart vejr, mens perioden fra november til februar fremhæver landskabets skønhed grundet den øgede luftfugtighed. Fra marts til maj er der ofte skyet og diset. Der er som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Arusha, hvis du undgår juli og december.

Hvilket er det absolut billigste fly til Arusha?

Brugere, der booker rejser til Arusha fra Dar es-Salaam, har fundet fly, der er 8% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Arusha. Hvis du vil finde den billigste pris til Arusha fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Arusha?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Arusha. Hvis du har planer om at flyve til Arusha, kan du overveje at booke flyrejse til Arusha Kilimanjaro Lufthavn (44 km fra Arusha centrum) eller Lake Manyara Lufthavn (96 km fra Arusha centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Arusha på?

Arusha Lufthavn har en gennemsnitspris på 673 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Arusha. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Arusha Kilimanjaro Lufthavn?

Priser for fly til Arusha Kilimanjaro Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Arusha Kilimanjaro Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Arusha Kilimanjaro Lufthavn er 12 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Arusha Kilimanjaro Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Arusha Kilimanjaro Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Arusha Kilimanjaro Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Arusha Kilimanjaro Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Arusha Kilimanjaro Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Arusha?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Arusha

Hvilke flyselskaber flyver til Arusha?

Qatar Airways-fly til Arusha

Der er 6 fly med Qatar Airways til Arusha på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Doha Hamad Intl, og den bedste pris på en Qatar Airways-billet, der er set på momondo, er 4.388 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Arusha). Qatar Airways har en bedømmelse på 7,7 fra 493 brugeranmeldelser på momondo.

Finnair-fly til Arusha

Et andet populært valg for fly til Arusha er Finnair (7,7/10, 368 anmeldelser). De fleste Finnair-fly, der lander i Arusha, kommer fra Doha Hamad Intl, men der er 6 Finnair-fly til Arusha fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Finnair, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 6.290 kr. (København Kastrup til Arusha, returrejse).


Hvordan rejser jeg rundt i Arusha

Der kører minibusser på de større veje i Arusha – de såkaldte dalla-dalla. De standser alle på Stadium St. Fra Makao Mapya Bus Station i Arusha kører der busser til Kilimanjaro og andre byer i Tanzania. Det er også nemt at benytte taxi eller bajaji (cykeltaxi) i Arusha.


Visumkrav for Arusha

Som dansk statsborger skal du have visum for at rejse til Tanzania. Det anbefales at søge visum inden afrejse, men lander du i Kilimanjaro Lufthavn, er det muligt at søge visum ved indrejse. Tanzania har ingen ambassade i Danmark. Visum kan søges online og koster ca. 350 DKK. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder fra indrejsedagen. Husk også at medbringe dokumentation for vaccination mod gul feber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Arusha


De bedste oplevelser og seværdigheder i Arusha

Hvad skal man se i Arusha?

Arusha er et godt afsæt for safarier. Det skyldes byens attraktive placering nær Kilimanjaro og hele to nationalparker. Derudover byder byen på seværdigheder som klokketårnet, der siges at markere midtpunktet mellem Cairo og Cape Town. Hos kulturcenteret kan du opleve dans, kunst og stammekultur. Desuden er byen fuld af hyggelige caféer, der sætter en ære i at servere velsmagende, autentisk og lokal kaffe.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Tanzania. Derfor bør du tegne en rejseforsikring, der dækker ved ulykke, tyveri og sygdom. Husk også relevante vacciner, inden du rejser.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør hverken drikke eller børste tænder i vand fra hanen i Arusha. Køb vand på flaske, og husk rigelige mængder for at undgå dehydrering på varme dage.

Giver man drikkepenge i Arusha?

Det er kutyme at give ca. 5 % i drikkepenge på restauranter i Arusha. Guider forventer også at modtage drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er gode muligheder for at finde souvenirs, tøj og kunsthåndværk på de mange markeder i Arusha. Blandt de populære markeder finder du det lille indendørs marked Jamaliyah samt Cultural Heritage, der er et større marked, hvor du ikke skal forhandle om priserne.


Find billige flybilletter til andre byer i Tanzania

Tanzania er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Arusha?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Arusha, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Arusha, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Arusha med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Arusha, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Arusha?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Arusha.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Arusha lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Arusha og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Arusha på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.