Find billige fly til Arusha

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Arusha

Find de billigste fly til disse Arusha-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Arusha

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Arusha

København (CPH) til Arusha (JRO)

Fly til Arusha ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Arusha Kilimanjaro, hvor den gennemsnitlige pris er 5.165 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Arusha ​​koster i gennemsnit blot 3.915 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNjuli53% dyrereDet koster cirka 7.909 kr. at flyve til Arusha ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Arusha fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Arusha?

Det er en oplevelse at rejse på ferie med fly til Arusha på alle årstider. Fra juni til oktober kan du forvente tørt og klart vejr, mens perioden fra november til februar fremhæver landskabets skønhed grundet den øgede luftfugtighed. Fra marts til maj er der ofte skyet og diset. Der er som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Arusha, hvis du undgår juli og december.

Brugere, der booker rejser til Arusha fra Dar es-Salaam, har fundet fly, der er 91% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Arusha. Hvis du vil finde den billigste pris til Arusha fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Arusha fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.915 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Arusha fra Danmark i september i stedet. Fly til Arusha i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.009 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Arusha fra Danmark, når du booker 39 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Arusha for omkring 5.165 kr., når du søger 39 dage forud.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Arusha er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.768 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Arusha på en lørdag på 6.190 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Arusha på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.819 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.406 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Arusha. Hvis du har planer om at flyve til Arusha, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Arusha Kilimanjaro (44 km fra Arusha centrum) eller Lufthavn: Lake Manyara (96 km fra Arusha centrum).

Lufthavn: Arusha har en gennemsnitspris på 7.330 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Arusha. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Arusha?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Arusha

Hvilke flyselskaber flyver til Arusha?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Arusha fra Danmark, KLM, Qatar Airways, Kenya Airways og Turkish Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

SWISS-fly til Arusha

Der er 4 fly med SWISS til Arusha på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Zürich, og den bedste pris på en SWISS-billet, der er set på momondo, er 3.802 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Arusha). SWISS har en bedømmelse på 8,4 fra 138 brugeranmeldelser på momondo.

Turkish Airlines-fly til Arusha

Et andet populært valg for fly til Arusha er Turkish Airlines (8,0/10, 137 anmeldelser). De fleste Turkish Airlines-fly, der lander i Arusha, kommer fra Istanbul, men der er 4 Turkish Airlines-fly til Arusha fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Turkish Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 3.493 kr. (København Kastrup til Arusha, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Arusha

Neden for finder du alle lufthavne i Arusha samt deres afstand til centrum

Når du ankommer med fly til Arusha, lander du i enten Arusha Airport, der er en mindre lufthavn ca. 8 km vest for Arusha, eller i den større Kilimanjaro International Airport, der ligger ca. 50 km øst for Arusha. Der er ikke offentlig transport fra de to lufthavne til Arusha, men de fleste hoteller tilbyder afhentning med shuttle. Flere flyselskaber tilbyder også shuttle til en pris af ca. 25.000 TZS (ca. 75 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Arusha

Der kører minibusser på de større veje i Arusha – de såkaldte dalla-dalla. De standser alle på Stadium St. Fra Makao Mapya Bus Station i Arusha kører der busser til Kilimanjaro og andre byer i Tanzania. Det er også nemt at benytte taxi eller bajaji (cykeltaxi) i Arusha.


Visumkrav for Arusha

Som dansk statsborger skal du have visum for at rejse til Tanzania. Det anbefales at søge visum inden afrejse, men lander du i Kilimanjaro Lufthavn, er det muligt at søge visum ved indrejse. Tanzania har ingen ambassade i Danmark. Visum kan søges online og koster ca. 350 DKK. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder fra indrejsedagen. Husk også at medbringe dokumentation for vaccination mod gul feber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Arusha


De bedste oplevelser og seværdigheder i Arusha

Arusha er et godt afsæt for safarier. Det skyldes byens attraktive placering nær Kilimanjaro og hele to nationalparker. Derudover byder byen på seværdigheder som klokketårnet, der siges at markere midtpunktet mellem Cairo og Cape Town. Hos kulturcenteret kan du opleve dans, kunst og stammekultur. Desuden er byen fuld af hyggelige caféer, der sætter en ære i at servere velsmagende, autentisk og lokal kaffe.

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Tanzania. Derfor bør du tegne en rejseforsikring, der dækker ved ulykke, tyveri og sygdom. Husk også relevante vacciner, inden du rejser.

Du bør hverken drikke eller børste tænder i vand fra hanen i Arusha. Køb vand på flaske, og husk rigelige mængder for at undgå dehydrering på varme dage.

Det er kutyme at give ca. 5 % i drikkepenge på restauranter i Arusha. Guider forventer også at modtage drikkepenge.

Der er gode muligheder for at finde souvenirs, tøj og kunsthåndværk på de mange markeder i Arusha. Blandt de populære markeder finder du det lille indendørs marked Jamaliyah samt Cultural Heritage, der er et større marked, hvor du ikke skal forhandle om priserne.


Find billige flybilletter til andre byer i Tanzania

Tanzania er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Arusha, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Arusha, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Arusha, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Arusha.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Arusha og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Arusha

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Arusha

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.