Find billige flybilletter til Arusha

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Arusha (JRO)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Arusha. De nuværende restriktioner til Arusha er baseret på Tanzania rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tanzania

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Arusha

Find de billigste fly til disse Arusha-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Arusha

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Arusha

København (CPH) til Arusha (JRO)

Fly til Arusha ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Arusha Kilimanjaro, hvor den gennemsnitlige pris er 4.458 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Arusha ​​koster i gennemsnit blot 3.385 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNdecember47% dyrereDet koster cirka 6.569 kr. at flyve til Arusha ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ARUSHA FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Arusha fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Arusha?

Det er en oplevelse at rejse på ferie med fly til Arusha på alle årstider. Fra juni til oktober kan du forvente tørt og klart vejr, mens perioden fra november til februar fremhæver landskabets skønhed grundet den øgede luftfugtighed. Fra marts til maj er der ofte skyet og diset. Der er som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Arusha, hvis du undgår juli og december.

Hvilket er det absolut billigste fly til Arusha?

Brugere, der bestiller rejser til Arusha fra Zanzibar by, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Arusha. Hvis du vil finde den billigste pris til Arusha fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Arusha?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Arusha fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.385 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Arusha fra Danmark i november i stedet. Fly til Arusha i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.612 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Arusha?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Arusha fra Danmark, når du bestiller 0 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Arusha for omkring 4.458 kr., når du søger 0 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Arusha på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Arusha er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.270 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Arusha på en søndag på 6.111 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Arusha?

Det billigste tidspunkt at flyve til Arusha på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.164 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.716 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Arusha?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Arusha. Hvis du har planer om at flyve til Arusha, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Arusha Kilimanjaro (44 km fra Arusha centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Arusha på?

Lufthavn: Arusha Kilimanjaro har en gennemsnitspris på 4.600 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Arusha. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Arusha?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tanzania rejserestriktioner rejser til Arusha. Indrejserestriktioner

Tanzania har ikke implementeret indrejserestriktioner, men alle rejsende bliver undersøgt ved ankomsten, og myndighederne indsamler oplysninger om sporing for alle internationale rejsende.

Indrejsekrav

Tanzanias regering er ved at indføre temperaturscanning for alle internationale passagerer, der ankommer til Tanzania. Rejsende, der viser symptomer på COVID-19 ved ankomsten, kan blive bedt om at tage en test. Rejsende skal udfylde en helbredsovervågningsformular om bord på flyet og indsende den til havnesundhedsmyndighederne ved ankomsten. Rejsende og flypersonale er underlagt medicinsk screening.

karantænekrav

Rejsende der er testet for COVID-19 ved ankomsten, kan blive bedt om at isolere sig selv i 14 dage.

Hvis du planlægger rejser til Arusha nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Arusha?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Arusha

Mange selskaber tilbyder flybilletter til Arusha. Blandt andet kan du finde flyafgange fra Københavns Lufthavn med selskaber som Qatar Airways, Kenya Airways, Ethiopian Airlines, Emirates, Turkish Airlines, Lufthansa, Precision Air og Air France.

Hvem flyver direkte til Arusha?

Der afgår ingen direkte fly fra København til Arusha. Det er muligt at finde flybilletter med mellemlandinger i blandt andet Doha, Dubai, Istanbul, Addis Abeba og Amsterdam.

Hvor lang tid tager det at flyve til Arusha?

En rejse til Arusha tager ca. 13 t inklusiv mellemlanding med for eksempel Kenya Airways eller KLM. Du kan også finde billigere fly til Arusha, hvor rejsetiden forlænges.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Arusha samt afstand til centrum

Når du ankommer med fly til Arusha, lander du i enten Arusha Airport, der er en mindre lufthavn ca. 8 km vest for Arusha, eller i den større Kilimanjaro International Airport, der ligger ca. 50 km øst for Arusha. Der er ikke offentlig transport fra de to lufthavne til Arusha, men de fleste hoteller tilbyder afhentning med shuttle. Flere flyselskaber tilbyder også shuttle til en pris af ca. 25.000 TZS (ca. 75 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Arusha?

Der kører minibusser på de større veje i Arusha – de såkaldte dalla-dalla. De standser alle på Stadium St. Fra Makao Mapya Bus Station i Arusha kører der busser til Kilimanjaro og andre byer i Tanzania. Det er også nemt at benytte taxi eller bajaji (cykeltaxi) i Arusha.


Kan man rejse til Arusha uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du have visum for at rejse til Tanzania. Det anbefales at søge visum inden afrejse, men lander du i Kilimanjaro Lufthavn, er det muligt at søge visum ved indrejse. Tanzania har ingen ambassade i Danmark. Visum kan søges online og koster ca. 350 DKK. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder fra indrejsedagen. Husk også at medbringe dokumentation for vaccination mod gul feber.


Tips og gode råd til Arusha

Hvad skal man se i Arusha?

Arusha er et godt afsæt for safarier. Det skyldes byens attraktive placering nær Kilimanjaro og hele to nationalparker. Derudover byder byen på seværdigheder som klokketårnet, der siges at markere midtpunktet mellem Cairo og Cape Town. Hos kulturcenteret kan du opleve dans, kunst og stammekultur. Desuden er byen fuld af hyggelige caféer, der sætter en ære i at servere velsmagende, autentisk og lokal kaffe.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er oplevelser for hele familien i Arusha. Hvis du rejser med børn, kan I besøge Theba Baraa Primary School, der er åben for besøgende via en guidet tur. Det er en enestående chance for at opleve lokale børns dagligdag og skolegang i Arusha.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Tanzania. Derfor bør du tegne en rejseforsikring, der dækker ved ulykke, tyveri og sygdom. Husk også relevante vacciner, inden du rejser.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør hverken drikke eller børste tænder i vand fra hanen i Arusha. Køb vand på flaske, og husk rigelige mængder for at undgå dehydrering på varme dage.

Giver man drikkepenge i Arusha?

Det er kutyme at give ca. 5 % i drikkepenge på restauranter i Arusha. Guider forventer også at modtage drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er gode muligheder for at finde souvenirs, tøj og kunsthåndværk på de mange markeder i Arusha. Blandt de populære markeder finder du det lille indendørs marked Jamaliyah samt Cultural Heritage, der er et større marked, hvor du ikke skal forhandle om priserne. (Priser checket: 25/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class