Find billige fly til Dalian

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dalian?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dalian. Hvis du har planer om at flyve til Dalian, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Yantai Laishan (149 km fra Dalian centrum).Hvilke flyselskaber flyver til Dalian?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dalian

Hvilke flyselskaber flyver til Dalian?

For fly fra Danmark til Dalian, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM, China Southern, Sichuan Airlines og Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Dalian

17 KLM-fly flyver til Dalian i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Guangzhou Baiyun til Dalian, der er den mest populære rute, som KLM har til Dalian. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Dalian, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.683 kr. og afgik fra København Kastrup. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 154 af vores brugere.

China Southern-fly til Dalian

2.659 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med China Southern til Dalian, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. China Southern har 53 fly til Dalian de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 18 momondo-brugere har anmeldt China Southern, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 6,9/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dalian


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Dalian.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Dalian, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Dalian.

Prisagenter på fly til Dalian er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Dalian

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Dalian

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.