Find billige fly til Liberia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Liberia

Få indsigter om din flyrejse til Liberia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Liberia?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Liberia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.483 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Liberia i februar, så er det også billigt at flyve i august. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.502 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Liberia?

Brugere, der booker rejser til Liberia fra Guatemala City, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Liberia. Hvis du vil finde den billigste pris til Liberia fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Liberia på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Liberia fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 6.483 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Liberia på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.793 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Liberia?

Det billigste tidspunkt at flyve til Liberia på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 7.252 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 8.406 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Liberia?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Liberia afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til San José Juan Santamaria (den mest populære lufthavn i Liberia), så tager det 15t. 40min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til San José Juan Santamaria, er den gennemsnitlige rejsetid 22t. 05min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Liberia?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Liberia på, er omkring 29 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 7.479 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Liberia

Find de billigste fly til disse Liberia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Liberia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Liberia

København (CPH) til San José, San José Province (SJO)

Fly til Liberia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San José Juan Santamaria, hvor den gennemsnitlige pris er 7.136 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIBERIA FRA KØBENHAVNfebruar27% billigereAt flyve fra København til Liberia ​​koster i gennemsnit blot 5.483 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIBERIA FRA KØBENHAVNjuni23% dyrereDet koster cirka 9.229 kr. at flyve til Liberia ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIBERIA FRA KØBENHAVNdecember502% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Liberia fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Liberia

Flyvningen fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup til Liberia i Costa Rica vil typisk tage fra omkring 20 timer og op til 44 timer afhængigt af forbindelse og flyselskab. Fra Billund Lufthavn (BLL) kan flyrejsen typisk klares på omkring 20 timer og typisk op til 37 timer. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) er rejsetiden typisk mellem 30 timer og op til cirka 50 timer. Der er altså ret store forskelle mellem rejsetiderne inden for hver lufthavn, så kig på pris, og hvor der eventuelt er længere ophold, og vælg den rejse, der giver mest mening for dig. Flytilbud til Liberia i Costa Rica kan stadig findes via momondo.

Der er desværre ingen, som tilbyder direkte flyvninger til Liberia i Costa Rica fra Danmark eller vores nærmeste naboers lufthavne, men med lidt planlægning går det nu alligevel. Fra Københavns Lufthavn kan du flyve med KLM via Amsterdam Schiphol til Liberia, eventuelt med et ekstra flyskifte i San Jose eller Atlanta i USA. Alternativt er der forbindelser med for eksempel Lufthansa via Frankfurt og Houston. Fra Billund vil et fornuftigt bud typisk også være KLM, hvor du flyver via Amsterdam og eventuelt Atlanta i USA. Fra Aalborg er det igen KLM, der nok tilbyder fleste muligheder med mellemlanding i Amsterdam og eventuelt Atlanta. Amsterdam Schiphol er en af de største lufthavne i verden og her burde være rig lejlighed til at strække benene og eventuelt få tanket op og provianteret. Når du flyver med KLM hele vejen, skal du heller ikke bekymre dig om bagage undervejs eller ekstra flybillet.

Rejsende, som flyver til Liberia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Tamarindo (54 km fra Liberia centrum), Lufthavn: Nosara Beach (77 km fra Liberia centrum), Lufthavn: La Fortuna (96 km fra Liberia centrum), Lufthavn: Tambor (110 km fra Liberia centrum) eller Lufthavn: San José Juan Santamaria (152 km fra Liberia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Tamarindo har en gennemsnitspris på 2.455 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Liberia. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Liberia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Liberia fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Liberia

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Liberia

Hvilke flyselskaber flyver til Liberia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Liberia

Hvilke flyselskaber flyver til Liberia?

Air Canada er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Liberia. KLM, Lufthansa og Air France er også populære valg på flyrejser til Liberia fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Liberia, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Delta-fly til Liberia

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Liberia på momondo er Delta, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Atlanta Hartsfield Jackson, hvor det bedste tilbud på Delta-fly til Liberia kostede 6.591 kr. (returrejse fra København Kastrup til Liberia fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 686 anmeldelser af Delta giver momondo-brugere bedømmelsen 7,8.

KLM-fly til Liberia

5.144 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Liberia, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 7 fly til Liberia de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 175 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,5/10.


Lufthavne i nærheden af Liberia

Neden for finder du alle lufthavne i Liberia samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Liberia Internationale Lufthavn?

Liberia Internationale Lufthavn ligger ikke langt mod vest fra selve byen. Der tilbydes lufthavnsshuttle, der skal bestilles i forvejen, og som kan køre dig direkte til din destination. Der tilbydes både privat shuttles (lidt som en taxa) og kollektive shuttlebusser, der fungerer som en slags langtursbusser, og endda både, hvis dette kræves for at nå din destination. Mellem cirka kl. 04:30 og 22:00 kører der også en lufthavnsbus omkring hver halve time mellem lufthavnen og Liberia centrum. Det er også muligt at leje bil ved lufthavnen. Shuttlebussen kører cirka hvert femte minut gratis mellem lufthavnen og biludlejningskontorene på Hilton Garden Inn.


Populære fly til Liberia

Find dine flybilletter til Liberia blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Liberia
Hurtigste flyvetid30t. 58min.
Laveste pris6.853 kr.

Visumkrav for Liberia

Du kan normalt være i landet i op til 90 dage uden at skulle bruge visum. Du skal naturligvis have gyldigt pas ved indrejse. Dette kan også være et forlænget pas. Provisoriske pas er kun gyldige til hjemrejse og kan ikke bruges, hvis du under hjemrejsen skal rejse via en amerikansk lufthavn. Du skal kunne vise billet til din hjemrejse eller til et andet land, som du lovligt kan rejse ind i. Har du opholdt dig i et land med gul feber inden for seks dage før din ankomst, skal du dokumentere, at du er vaccineret mod gul feber for at kunne rejse ind. For nærmere oplysninger kan du kontakte Costa Ricas ambassade i London.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Liberia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Liberia

Liberia er Costa Ricas turistmetropol, så her er naturligvis sørget for et bredt udvalg af spisesteder, underholdning og indkvartering. Men byen og dens lufthavn bruges i endnu højere grad af turister, der vil ud til Stillehavskysten og nyde de fantastiske strande og resorts, man finder der. En stor, smuk nationalpark, Rincón de la Vieja, findes også i nærheden af byen. Denne er kendt for sine vulkanske varmekilder, utallige vandfald og floder samt mange kilometers vandrestier. På byens centrale torv er det også svært overse byens ret store, kridhvide katolske kirke, som er et besøg værd. Benyt dig eventuelt af en guidet tur rundt i byen, og se flere af byens historiske bygninger. Dit hotel burde kunne hjælpe med at arrangere dette, ligeså udflugter til eksempelvis nationalparken eller endda nabolandet Nicaragua.


Find billige flybilletter til andre byer i Costa Rica

Costa Rica er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Liberia. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Liberia på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Liberia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Liberia. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.