Find billige fly til Puerto Limón

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Puerto Limón

Få indsigter om din flyrejse til Puerto Limón, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Puerto Limón?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Puerto Limón du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 15t. 40min. at flyve fra København Kastrup til San José Juan Santamaria. På den anden side tager det i gennemsnit 22t. 05min. at flyve fra Billund til San José Juan Santamaria. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Puerto Limón

Find de billigste fly til disse Puerto Limón-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San José, San José Province

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Puerto Limón

København (CPH) til San José, San José Province (SJO)

Fly til Puerto Limón ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San José Juan Santamaria, hvor den gennemsnitlige pris er 7.136 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Puerto Limón

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Puerto Limón, lå på 685 kr./pr. person fra Guatemala City, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Puerto Limón. Hvis du vil finde de billigste priser til Puerto Limón fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Tortuquero, Lufthavn: Buenos Aires, Lufthavn: San Isidro del General, Lufthavn: San José Tobias Bolanos eller Lufthavn: San José Juan Santamaria kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Puerto Limón.

Den billigste lufthavn i nærheden af Puerto Limón er normalt Lufthavn: Puerto Limón med en gennemsnitspris på 1.767 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Limón?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Puerto Limón

Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Limón?

For fly fra Danmark til Puerto Limón, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air Canada, KLM, Lufthansa og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Puerto Limón


Find billige flybilletter til andre byer i Costa Rica

Costa Rica er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Puerto Limón på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Puerto Limón, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Puerto Limón på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Puerto Limón vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Puerto Limón er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.