Find billige flybilletter til Freeport, City of Freeport

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 10.7
søn. 17.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Freeport, City of Freeport

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Freeport, City of Freeport

Bedste pris på returbillet

24.939 kr.

Hurtigste flyvetid

48t. 57min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Freeport fra Danmark i de seneste 72 timer er 24.939 kr. (København Kastrup til Freeport Grand Bahama Intl).
Det hurtigste fly til Freeport fra Danmark tager 48t. 57min. (København Kastrup til Freeport Grand Bahama Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Freeport, herunder American Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Freeport, City of Freeport

Find de billigste fly til disse Freeport, City of Freeport-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Freeport, City of Freeport

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Freeport

København (CPH) til Freeport, City of Freeport (FPO)

Fly til Freeport ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Freeport Grand Bahama Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 8.957 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FREEPORT, CITY OF FREEPORT FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Freeport, City of Freeport ​​koster i gennemsnit blot 6.566 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FREEPORT, CITY OF FREEPORT FRA KØBENHAVNapril32% dyrereDet koster cirka 11.785 kr. at flyve til Freeport, City of Freeport ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FREEPORT, CITY OF FREEPORT FRA KØBENHAVNdecember454% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Freeport, City of Freeport fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Freeport, City of Freeport?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Freeport, City of Freeport, lå på 2.421 kr./pr. person fra Los Angeles, hvilket er 64% billigere end gennemsnitsflyprisen til Freeport, City of Freeport. Hvis du vil finde de billigste priser til Freeport, City of Freeport fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Freeport, City of Freeport med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 6.916 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Freeport, City of Freeport på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.836 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 21.643 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Freeport, City of Freeport.

Lufthavn: Port Royal North SPB, Lufthavn: Port Royal Bimini, Lufthavn: Treasure Cay eller Lufthavn: Marsh Harbour kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Freeport, City of Freeport.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Port Royal Bimini for 6.758 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Freeport, City of Freeport

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Freeport, City of Freeport fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
18. aug.
CPH12:30København Kastrup
48t. 57min.
2 stop
FPO13:27Freeport Grand Bahama Intl
22. aug.
FPO08:07Freeport Grand Bahama Intl
20t. 43min.
2 stop
CPH04:50København Kastrup
24.939 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Freeport, City of Freeport

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Freeport, City of Freeport, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
29t. 55min.
FPOFreeport Grand Bahama Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Freeport, City of Freeport?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Freeport, City of Freeport

Hvilke flyselskaber flyver til Freeport, City of Freeport?

For fly fra Danmark til Freeport, City of Freeport, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som American Airlines, United Airlines og British Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

American Airlines-fly til Freeport, City of Freeport

Der er 7 fly med American Airlines til Freeport, City of Freeport på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Miami, og den bedste pris på en American Airlines-billet, der er set på momondo, er 6.301 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Freeport, City of Freeport). American Airlines har en bedømmelse på 7,1 fra 819 brugeranmeldelser på momondo.


Populære fly til Freeport, City of Freeport

Find dine flybilletter til Freeport, City of Freeport blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Freeport, City of Freeport
Hurtigste flyvetid29t. 55min.
Laveste pris8.883 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Freeport, City of Freeport


Find billige flybilletter til andre byer i Bahamas

Bahamas er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Freeport.

Fly til Freeport med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Freeport.

Prisagenter på fly til Freeport er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.