Billige fly fra København til Freeport, City of Freeport fra 11.132 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-Freeport, City of Freeport fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Freeport, City of Freeport, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

46t. 40min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Freeport, City of Freeport

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra København til Freeport, City of Freeport tager 46t. 40min.
Der er ingen direkte fly fra København til Freeport, City of Freeport. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: København Kastrup - Lufthavn: Freeport Grand Bahama Intl.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Freeport, City of Freeport: Freeport Grand Bahama Intl (FPO)

Sådan finder du billige fly fra København til Freeport, City of Freeport

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Freeport, City of Freeport?

januar

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Freeport, City of Freeport er januar. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Freeport, City of Freeport?

torsdag

Den billigste dag er typisk torsdag. Den dyreste dag er typisk tirsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Freeport, City of Freeport?

om morgenen

Fly fra København til Freeport, City of Freeport er ca. 17% dyrere om eftermiddagen end om morgenen

Hvilket flyselskab er billigst til Freeport, City of Freeport fra København?

American Airlines

American Airlines er det mest populære selskab, der flyver fra København til Freeport, City of Freeport

Hvilken flyrute er billigst fra København til Freeport, City of Freeport?

København Kastrup - Freeport Grand Bahama Intl

Flyv fra København Kastrup til Freeport Grand Bahama Intl for at få de bedste flypriser mellem København og Freeport, City of Freeport


Bedste flyselskaber, der flyver fra København til Freeport, City of Freeport

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til Freeport, City of Freeport med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
American AirlinesPrisFra 6.373 kr.Gratis afbestillingVurdering
6,9
Søg efter fly fra American Airlines

  • Er der flyselskaber på ruten fra København Kastrup til Freeport Grand Bahama Intl, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    Nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra København Kastrup til Freeport Grand Bahama Intl, indfører nye regler på grund af den globale indvirkning fra COVID-19. Nogle af de flyselskaber, der eventuelt fjerner deres afbestillingsgebyrer er American Airlines og British Airways. Du kan søge efter den komplette liste over flyselskaber som American Airlines, der tilbyder denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Freeport Grand Bahama Intl med fly?

    Afstanden mellem København Kastrup og Freeport Grand Bahama Intl er omkring 7670,3 km.København er ret alene med sin størrelse i området, så er ikke noget alternativ, der kan hamle op med den – slet ikke på en langdistanceruter som denne. Grand Bahama Internationale Lufthavn er til gengæld kun en af flere lufthavne i Bahamas. Det er dog den eneste på selve Grand Bahama. Men er du åben for indenrigsflyvning eller for at sejle, så er for eksempel Lynden Pindling Internationale Lufthavn ved hovedstaden Nassau, som er øernes største lufthavn og internationale knudepunkt, et alternativ, som måske er værd at overveje. Her har British Airways fly til direkte fra London Heathrow. Således du kan være heldig at klare turen med dem hele vejen og kun skifte fly i Heathrow – eventuelt med en overnatning. Ellers er der pludselig også et hav af selskaber, som kan flyve dig hertil med to flyskift undervejs. Det kan være KLM, Delta Airlines, Bahamasair eller Aer Lingus, som du rejser med noget af vejen.


Grand Bahama Lufthavn er nært forbundet med Freeport, som er den eneste større by på øen. Øen Grand Bahama består primært af masser af resorts, hoteller og fantastiske sandstrande. Med sin størrelse har Freeport naturligvis også et stort natteliv samt attraktive indkøbsmuligheder og restauranter. Hvis du skal andre steder, så går der fra katamaranfærger til Fort Lauderdale i USA, ligesom der er færgetrafik til Bahamas’ øvrige øer. Alternativt kan indenrigsfly med Bahamasair bringe dig rundt til de forskellige øer. Det er noget anderledes, end vi er vant til herhjemme, men det fungerer derovre, og du kan også søge på indenrigsfly på momondo, præcis ligesom du kan søge på andre flyforbindelser. Vær i øvrigt opmærksom på, at du kan komme ud for flyvninger mellem to lufthavne på Bahamas, hvor du skal via en amerikansk lufthavn, som afhængigt af hvordan du er rejst til Bahamas, kan være en lidt mere omstændig proces, end vi er vant til i Europa.


Alternative fly København-Freeport, City of Freeport

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Nassau
Hurtigste flyvetid20t. 50min.
Laveste pris5.970 kr.

Fly, der minder om København til Freeport, City of Freeport

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Freeport, City of Freeport

Find billige flybilletter til andre byer i Bahamas

Bahamas er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly fra København til Freeport, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger fra København til Freeport på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly fra København til Freeport vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly fra København til Freeport lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Freeport og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.