Find billige flybilletter til Parma

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Parma. De nuværende restriktioner til Parma er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Parma

Find de billigste fly til disse Parma-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Parma

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Parma

København (CPH) til Bergamo (BGY)

Fly til Parma ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergamo Bergamo, hvor den gennemsnitlige pris er 635 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNmarts38% billigereAt flyve fra København til Parma ​​koster i gennemsnit blot 644 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNapril27% dyrereDet koster cirka 1.313 kr. at flyve til Parma ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNfebruar692% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Parma fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Parma?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Parma?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Parma, lå på 228 kr./pr. person fra Hamborg, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til Parma. Hvis du vil finde de billigste priser til Parma fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Parma?

  Den billigste måned at flyve til Parma fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 644 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Parma i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 688 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Parma?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Parma 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Parma for 1.032 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Parma på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Parma fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 907 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.727 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Parma.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Parma?

  Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Parma, hvor du kan finde priser helt ned til 1.000 kr.. Hvis du flyver fra Parma om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.343 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Parma?

  Rejsende, som flyver til Parma, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Verona (80 km fra Parma centrum), Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (82 km fra Parma centrum), Lufthavn: Bergamo Bergamo (109 km fra Parma centrum), Lufthavn: Milano Linate (110 km fra Parma centrum) eller Lufthavn: Milano Malpensa (155 km fra Parma centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Parma på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Parma Lufthavn: Bergamo Bergamo, hvor gennemsnitsprisen er 860 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Parma?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Parma. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Parma nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Parma