Find billige fly til Parma

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Parma

Få indsigter om din flyrejse til Parma, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Parma på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Parma fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.568 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.023 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Parma.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Parma?

Hvor lang tid tager det at flyve til Parma?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Parma afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Milano Malpensa (den mest populære lufthavn i Parma), så tager det 2t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Milano Malpensa, er den gennemsnitlige rejsetid 3t. 20min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Parma

Find de billigste fly til disse Parma-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Verona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Parma

Aarhus (AAR) til Milano Malpensa Lufthavn (MXP)

Fly til Parma ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano Malpensa, hvor den gennemsnitlige pris er 405 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNaugust29% billigereAt flyve fra København til Parma ​​koster i gennemsnit blot 1.035 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNmarts77% dyrereDet koster cirka 2.560 kr. at flyve til Parma ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNoktober400% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Parma fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Parma

Hvilket er det absolut billigste fly til Parma?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Parma, lå på 193 kr./pr. person fra Aarhus, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Parma. Hvis du vil finde de billigste priser til Parma fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Parma?

Den billigste måned at flyve til Parma fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.035 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Parma i august, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.192 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Parma?

Rejsende, som flyver til Parma, kan måske finde bedre priser til Verona Lufthavn (80 km fra Parma centrum), Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn (82 km fra Parma centrum), Bergamo Lufthavn (109 km fra Parma centrum), Milano Linate Lufthavn (110 km fra Parma centrum) eller Milano Malpensa Lufthavn (155 km fra Parma centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Parma på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Parma Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 729 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Parma Lufthavn?

Priser for fly til Parma Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Parma Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Parma Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Parma Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Parma Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Parma Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Parma Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Parma?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Parma.

Kan jeg finde fly til Parma med fleksibel booking på momondo?

Fly til Parma med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Parma?

Når alle potentielle fly til Parma vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Parma lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Parma er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Parma på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.