Find billige fly til Parma

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Parma

Find de billigste fly til disse Parma-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Firenze

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Parma

Aarhus (AAR) til Milano (MIL)

Fly til Parma ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano, hvor den gennemsnitlige pris er 841 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNapril64% billigereAt flyve fra København til Parma ​​koster i gennemsnit blot 652 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNdecember224% dyrereDet koster cirka 5.871 kr. at flyve til Parma ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PARMA FRA KØBENHAVNapril757% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Parma fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Parma?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Parma, lå på 53 kr./pr. person fra Palma de Mallorca, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Parma. Hvis du vil finde de billigste priser til Parma fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Parma fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 652 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Parma i april, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.290 kr..

Rejsende, som flyver til Parma, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Verona (80 km fra Parma centrum), Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (82 km fra Parma centrum), Lufthavn: Bergamo (109 km fra Parma centrum), Lufthavn: Milano Linate (110 km fra Parma centrum) eller Lufthavn: Milano Malpensa (155 km fra Parma centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Parma Lufthavn: Bergamo, hvor gennemsnitsprisen er 1.229 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Parma?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Parma

Hvilke flyselskaber flyver til Parma?

På rejser til Parma fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Scandinavian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Parma


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Parma.

Fly til Parma med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Parma vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Parma er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Parma

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Parma

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.