Lej en bil i Parma, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Parma, Italien

Parma, Parma, Italien
21. jun — 28. jun
Samme aflevering
Parma, Parma, Italien
man 21.6
Middag
man 28.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Parma

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Parma, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
6 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Parma, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Milano Malpensas biludlejningsdisk

Biludlejning i Parma

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Parma for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, Avis, og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Parma. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Parma, Italien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Parma har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Enterprise, Avis og Europcar er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Parma, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Parma, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Parma, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Parma er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Parma så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Parma, Italien i juni?

I juni måned er gennemsnitstemperaturen i Parma 20 °C, og den forventede nedbør er 57 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Parma.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Parma typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Parma om vejret i resten af Emilia Romagna?

Dem, der gerne vil leje bil i Parma til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Emilia Romagna i juni måned normalt er ca. 20 °C med 53,7 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Parma