Find billige fly til Santiago

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Santiago

Få indsigter om din flyrejse til Santiago, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santiago på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Santiago er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Santiago på en mandag kan finde billetter helt ned til 6.150 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Santiago for omkring 9.326 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santiago?

Når du flyver til Santiago fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 6.932 kr. for fly med afgang om formiddagen. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.479 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Santiago?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Santiago du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 20t. 31min. at flyve fra København Kastrup til Santo Domingo Las Americas. På den anden side tager det i gennemsnit 37t. 13min. at flyve fra Billund til Santo Domingo Las Americas. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santiago

Find de billigste fly til disse Santiago-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santiago

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santiago

København (CPH) til Santo Domingo (SDQ)

Fly til Santiago ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santo Domingo Las Americas, hvor den gennemsnitlige pris er 7.132 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO FRA KØBENHAVNoktober11% billigereAt flyve fra København til Santiago ​​koster i gennemsnit blot 5.948 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO FRA KØBENHAVNjuli89% dyrereDet koster cirka 12.597 kr. at flyve til Santiago ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO FRA KØBENHAVNdecember750% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santiago fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Santiago

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santiago?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Santiago på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.948 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Santiago i oktober, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.996 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Santiago?

Puerto Plata La Union Lufthavn, Nagua Samana El Catey Intl Lufthavn, Santo Domingo La Isabela Lufthavn eller Santo Domingo Las Americas Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santiago.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Santiago Mnpl Lufthavn?

Priser for fly til Santiago Mnpl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Santiago Mnpl Lufthavn?

Fra december 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Santiago Mnpl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Santiago Mnpl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Santiago Mnpl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Santiago Mnpl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Santiago Mnpl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Santiago Mnpl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Santiago?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Santiago, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Santiago, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Santiago med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Santiago på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Santiago?

Når alle potentielle fly til Santiago vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Santiago lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Santiago. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santiago på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.