Find billige flybilletter til Santiago

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 9.7
lør. 16.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santiago

Find de billigste fly til disse Santiago-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santo Domingo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santiago

København (CPH) til Santo Domingo (JBQ)

Fly til Santiago ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santo Domingo La Isabela, hvor den gennemsnitlige pris er 6.908 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO FRA KØBENHAVNoktober2% billigereAt flyve fra København til Santiago ​​koster i gennemsnit blot 5.856 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO FRA KØBENHAVNdecember76% dyrereDet koster cirka 10.513 kr. at flyve til Santiago ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO FRA KØBENHAVNjuli380% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santiago fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santiago?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Santiago for 1.431 kr./person, hvilket er 76% billigere end gennemsnitsflyprisen til Santiago. Hvis du vil finde den billigste pris til Santiago fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Santiago på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.856 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Santiago i oktober, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.440 kr..

Lufthavn: Puerto Plata La Union, Lufthavn: Nagua Samana El Catey Intl, Lufthavn: Santo Domingo La Isabela eller Lufthavn: Santo Domingo Las Americas kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santiago.

Lufthavn: Santiago Mnpl har en gennemsnitspris på 4.362 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Santiago. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Santiago

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santiago fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Santiago?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santiago

Hvilke flyselskaber flyver til Santiago?

Delta og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Santiago regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Santiago med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Delta-fly til Santiago

Delta er et populært valg for brugere, der rejser til Santiago. Selskabet flyver 13 fly om ugen til Santiago, og de flyver oftest fra New York John F Kennedy. Billetpriserne hos Delta afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 6.212 kr. (fra København Kastrup). I 392 anmeldelser har momondo-brugere givet Delta en gennemsnitlig bedømmelse på 7,8/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santiago


Find billige flybilletter til andre byer i Dominikanske Republik

Dominikanske Republik er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Santiago, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Santiago, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Santiago på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Santiago vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Santiago. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.