Find billige fly til Windhoek

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Windhoek

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Windhoek

Bedste pris på returbillet

4.874 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 55min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Windhoek fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.874 kr. (København Kastrup til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Det hurtigste fly til Windhoek fra Danmark tager 12t. 55min. (København Kastrup til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Windhoek, herunder Lufthansa og SWISS.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Windhoek

Find de billigste fly til disse Windhoek-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Windhoek Hosea Kutako Int'L

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Windhoek

København (CPH) til Windhoek (NA1)

Fly til Windhoek ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Windhoek, hvor den gennemsnitlige pris er 7.207 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WINDHOEK FRA KØBENHAVNaugust16% billigereAt flyve fra København til Windhoek ​​koster i gennemsnit blot 6.028 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WINDHOEK FRA KØBENHAVNdecember38% dyrereDet koster cirka 9.921 kr. at flyve til Windhoek ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WINDHOEK FRA KØBENHAVNjuli446% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Windhoek fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Windhoek?

Hvis du leder efter flyrejser til Windhoek, Namibia, skal du først finde en rejse, der kan tage dig til den noget større internationale lufthavn i Namibia, Hosea Kutako International Lufthavn (WDH). Fra den kan du komme videre til Windhoek Lufthavn (ERS), som ligger i selve Windhoek by, mens Hosea Kutako International Lufthavn ligger placeret knap 50 kilometer øst for byen. Fra Danmark er der masser af muligheder for at komme frem til dit rejsemål, og det vil oftest bare kræve et par mellemlandinger, som kan være i for eksempel Doha og Johannesburg i Sydafrika. Du kan komme frem både fra Aalborg Lufthavn (AAL), Billund Lufthavn (BLL) og København Lufthavn (CPH), og rejsetiden kan variere fra 12 til 48 timer afhængigt af, hvordan du får sat rejsen til Windhoek Lufthavn, Windhoek sammen.

Flyvningen fra Danmark til Windhoek i Namibia kan du ikke foretage som direkte flyrejse. Du har brug for mellemlandinger undervejs, før du er helt fremme ved dit rejsemål. Dit Windhoek flytilbud kan for eksempel tage fart i København, hvor du flyver med Qatar Airways via Doha og Johannesburg, frem til Hosea Kutako International Lufthavn, og derfra kan du så komme videre til Windhoek Lufthavn. Det samme gælder, hvis du flyver fra Aalborg, hvor du først rejser med KLM til Amsterdam og videre til Cape Town i Sydafrika, hvor Airlink overtager og får dig frem til Hosea Kutako i Namibia. Fra Billund kan du sætte en af de hurtigste og letteste ture til din destination sammen. Du rejser med Lufthansa til Frankfurt og derfra videre til Namibia og lander i Hosea Kutako Lufthavnen og kan fortsætte til Windhoek Lufthavn, Windhoek derfra.

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Windhoek på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.028 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Windhoek i august, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Windhoek i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 6.157 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Windhoek er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 7.208 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Windhoek på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 4.874 kr. de sidste 72 timer.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Windhoek. Hvis du har planer om at flyve til Windhoek, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Windhoek Hosea Kutako Int'L (42 km fra Windhoek centrum).Gode tilbud på fly til Windhoek

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Windhoek fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH14:10København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
2. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
17t. 05min.
2 stop
CPH08:05København Kastrup
4.874 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH13:10København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
2. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
17t. 05min.
2 stop
CPH08:05København Kastrup
4.888 kr.
Find lignende
Lufthansa
26. jan.
CPH14:10København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
2. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
14t. 20min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
5.025 kr.
Find lignende
Lufthansa
26. jan.
CPH13:10København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
2. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
17t. 20min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
5.033 kr.
Find lignende
SWISS
26. jan.
CPH02:55København Kastrup
24t. 10min.
2 stop
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
2. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
17t. 05min.
2 stop
CPH08:05København Kastrup
5.047 kr.
Find lignende
SWISS
26. jan.
CPH04:30København Kastrup
22t. 35min.
2 stop
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
2. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
17t. 05min.
2 stop
CPH08:05København Kastrup
5.061 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Windhoek

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Windhoek, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
12t. 55min.
WDHWindhoek Hosea Kutako Int'L

Hvilke flyselskaber flyver til Windhoek?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Windhoek

Hvilke flyselskaber flyver til Windhoek?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Windhoek fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, KLM, Qatar Airways og South African. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Windhoek, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Windhoek

Neden for finder du alle lufthavne i Windhoek samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Windhoek fra lufthavnen

Når dine flybilletter ikke kan hjælpe dig længere, og du er ankommet i Hosea Kutako International Lufthavn, har du flere måder at komme videre på. Du kan for eksempel køre med Tok Tokkie Shuttle, som forbinder den internationale lufthavn med Windhoek lufthavn og byen. Du kan også leje en bil og selv køre fra Hosea Kutako International Lufthavn, og hvis du bestiller bilen i forvejen, vil den være klar, når du ankommer, så du selv kan trille videre mod Windhoek by. Rute B6 løber fra lufthavnen og helt ind til midten af selve Windhoek by.


Populære fly til Windhoek

Find dine flybilletter til Windhoek blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Windhoek
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris4.874 kr.

Visumkrav for Windhoek

Rejser fra Danmark til Windhoek, Namibia, kan du foretage uden visum i op til 90 dage én gang per kalenderår. Dit pas skal have en gyldighed på mindst seks måneder ud over dit ophold, og der skal være to tomme sider at stemple i for paskontrollen. Du skal også dokumentere med returbillet af en slags, at du har tænkt dig at forlade landet igen til aftalt tid. Der gælder særlige regler for børn, som rejser med kun én forælder, for her skal der både være person-attest, samtykke fra den anden forælder, og papirerne skal være underskrevet af Udenrigsministeriet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Windhoek


De bedste oplevelser og seværdigheder i Windhoek

Windhoek i Namibia er en ren og velfungerende by, som har en tilbagelænet atmosfære, du straks føler dig velkommen i. Du kan få udfordret næsefløjene i den nationale botaniske have, som består udelukkende af namibiske planter. Christuskirche er, som navnet antyder, et levn fra den tyske kolonifortid, og det er en luthersk kirke, som arkitektonisk mikser nyromantisk byggestil med art nouveau. Kribler det i tegnebogen for en omgang shopping, kan du besøge Post Street Mall, der har en masse at købe, og formentlig er der også noget for dig. Vil du smage den ægte autentiske namibiske mad, foregår det i Katutura Township. Her kan du købe frisklavet oksekød fra grill, skåret i små mundrette bidder. Alte Feste er byens ældste bygningsværk, og det var før i tiden et fort til beskyttelse af byen. I dag rummer bygningerne Namibias nationalmuseum.


Find billige flybilletter til andre byer i Namibia

Namibia er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Windhoek, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Windhoek, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Windhoek på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Windhoek. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Windhoek er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Windhoek

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Windhoek

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.