Lej en bil i Windhoek, Namibia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Windhoek, Namibia

Windhoek, Namibia
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Windhoek, Namibia
ons. 29.9
Middag
ons. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Windhoek, Namibia

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i SUV

355 kr. - 649 kr.

Alle biltyper

264 kr. - 1.030 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Windhoek, Namibia, er 359 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Windhoek, Namibia, er i februar. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 355 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Windhoek. I Windhoek kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Windhoek.


Biludlejningsfirmaer i Windhoek

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Windhoek, Namibia
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,2

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Windhoek, Namibia til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Windhoek Hosea Kutako Int'Ls biludlejningsdisk

Biludlejning i Windhoek

I september har vi foretaget 1.337 søgninger på biludlejning i Windhoek for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Windhoek for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Windhoek har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Budget, og Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Windhoek. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Windhoek, Namibia biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Windhoek opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Windhoek så som Avis, Budget og Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Windhoek, Namibia?

Rejsende, som lejer en bil i Windhoek, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Windhoek ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Windhoek?

Leje af Hyundai Accent og Ford Explorer in Windhoek er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Windhoek kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 207 kr./dag og kan gå helt ned til 104 kr./dag. Priser på leje af en Ford Explorer kan også variere, men plejer at ligge på omkring 519 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 273 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC90 in Windhoek?

Bidvest er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Volvo XC90 in Windhoek. Prisen for at leje en Volvo XC90 fra Bidvest er 607 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Windhoek, Namibia i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Windhoek 20 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Windhoek.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Windhoek typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Windhoek om vejret i resten af Khomas?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Windhoek til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Khomas normalt har en temperatur på 20 °C, og at du kan forvente 0 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Namibia


Biludlejning i lufthavne i Windhoek

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Windhoek

Kom i gang med at planlægge din rejse til Windhoek