Billeje i Milwaukee, Wisconsin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Milwaukee, Wisconsin

Milwaukee, WI, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Milwaukee, WI, USA
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Milwaukee

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Milwaukee

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Milwaukee?

De billigste udlejningsbiler i Milwaukee kan normalt findes gennem Alamo. Når du booker hos Alamo, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 439 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Milwaukee er 439 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Milwaukee har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Milwaukee, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Milwaukee?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Mustang Convertible in Milwaukee, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Chevrolet Malibu. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Mustang Convertible, er priserne i gennemsnit på 1.005 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Mustang Convertible in Milwaukee på helt ned til 1.005 kr. om dagen. Leje af en Chevrolet Malibu in Milwaukee ligger i gennemsnit på 573 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 573 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Milwaukee

På grund af den korte afstand mellem lokaliteter, Biludlejning i Milwaukee, som en passager van leje hvis du er med familie, er en passende måde at besøge Columbus Historical Society Museum, Mitchel Park Domes, og Urban Ecology Center. Når du har nydt byen, kan du hoppe på I-43, som har udsigt over Cedar Creek Waterfall, og derefter tjekke Milwaukee's Lincoln Memorial Drive og få udsigt over Lake Michigan. Hvis du er mere til naturlandskaber og historiske vartegn, kan du besøge den maleriske elkande Moraine Drive, hvor du kan se Mariakirken ved Holy Hill. Den tilgængelige parkering rundt omkring i byen gør det til en leg at leje en bil på Milwaukee. For at få mest muligt ud af din oplevelse, vil det dog være bedst at arrangere parkering under hele dit ophold. Det er en overkommelig mulighed, fordi det nogle gange kan være besværligt at finde hurtig parkering i byen. Find billige biludlejninger på de 17 biludlejningssteder i Milwaukee.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens man besøger Milwaukee?

Selv om improviseret parkering kan være en udfordring, har du stadig mulighed for at betale overkommelig månedlig parkering på forskellige steder i byen. Selv om du vil nyde korte pendler til byen og andre byområder, vil det være nyttigt at holde øje med trafikken i myldretiden, typisk tidligt om morgenen og om aftenen. Husk også de trafikale hotspots, som f.eks. Zoo Interchange og Marquette Interchange, som er travleste på og uden for myldretiden. Byen har flere gangstier, såsom det historiske tredje Ward-kvarter og Brady Street, som ligger tæt på centrum, hvor du kan nyde en gåtur. Biludlejning i Milwaukee er et passende og prisvenligt valg, hvis du ønsker at besøge og tage billeder af naturscenerne og søbredden.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Milwaukee?

Biludlejning i Milwaukee er sådan en bekvem måde at udforske de forskellige skønheder i byen. For at være sikker og på den rigtige side af loven, er det vigtigt at huske køretslovgivningen i Milwaukee. Vær f.eks. opmærksom på, at nummererede gader går fra nord til syd, mens gadenavne fra øst til vest. Medmindre der er specifikke skilte på vejene, er det lovligt at dreje til højre på et rødt signal på alle motorveje eller rustikke veje. Bemærk, at når du kører i venstre vognbane kræver loven, at du skifter til højre vognbane, selvom du kører til eller over hastighedsgrænsen. Du bør kun bruge den venstre vognbane til at overhale. For at holde dig opdateret med færdselsloven skal du kontakte Milwaukee Department of Motor Vehicles for at få oplysninger om de seneste lovændringer.

Skal jeg have et særligt kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Milwaukee, hvis jeg besøger fra et andet land?

Et gyldigt kørekort og en international førertilladelse fra dit hjemland er vigtige dokumenter til leje af bil i Milwaukee. Selvom du er under 21 år og har mindre end tre års køreerfaring, kan du desuden få et prøvecertifikat. Hvis du overvejer at leje biler i Milwaukee, skal dit udenlandske kørekort desuden være gyldigt i hele lejeperioden for at undgå bøder og brud på din billejekontrakt. Du kan også overveje at få forsikring, især hvis du overvejer at leje en luksusbil i Milwaukee. Til dette formål kan du altid tale med din billeje for at få flere oplysninger. Endelig skal du bruge et større kreditkort til betaling for at leje en bil, selv om det er en økonomisk billeje, hvilket betyder, at dit kreditkort skal være acceptabelt globalt.


0

Biludlejningsfirmaer i Milwaukee

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Milwaukee, Wisconsin

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,8

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,1

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,2

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,8

Value

7,5

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,0

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,1

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,9

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

7,1

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,9

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,7

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

4,8

Value

5,3

Easirent

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Milwaukee

Herunder vises de mest populære hoteller i Milwaukee

Kørsel i lejebil i Milwaukee – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Milwaukee, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Milwaukee, Wisconsin biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Milwaukee opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Milwaukee så som Alamo, Thrifty og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Milwaukee i oktober måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 4 °C og nedbør på 59 mm i oktober, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Milwaukee. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i oktober måned og er et populært valg blandt Milwaukee rejsende. Leje af en Standard i Milwaukee koster 1.005 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Milwaukee, Wisconsin?

Når du lejer en bil i Milwaukee, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Milwaukee er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Milwaukee.

Hvordan er vejret i Milwaukee, WI i september?

Normalt er vejret i Milwaukee i september måned 18 °C og den forventede nedbør er 87 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Milwaukee om vejret i resten af Wisconsin?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Milwaukee til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Wisconsin normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 85,3 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milwaukee?

Priser for biler i Milwaukee opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milwaukee?

Antallet af udbydere for biler i Milwaukee er 25 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milwaukee?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milwaukee. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milwaukee?

Alle førere, der lejer en bil i Milwaukee, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Milwaukee

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Milwaukee

Se flere lejebiler i Wisconsin

Find billige udlejningsbiler i Wisconsin

Kom i gang med at planlægge din rejse til Milwaukee


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Milwaukee?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Milwaukee, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Milwaukee?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Milwaukee. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Milwaukee med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Milwaukee, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Milwaukee på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Milwaukee med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Milwaukee, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Milwaukee.

Kan jeg søge efter billeje i Milwaukee med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Milwaukee.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milwaukee på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.