Udlejningsbiler fra Hertz i Milwaukee

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Milwaukee

Milwaukee, WI, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Milwaukee, WI, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Milwaukee Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Milwaukee, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,9

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Milwaukee

Hver Hertz udlejningslokation i Milwaukee er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Milwaukee General Mitchell som som er beliggende på 5300 S Howell Ave.

Ja, Hertz i Milwaukee tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Der er 4 biludlejningslokationer i Milwaukee som Hertz ejer. Deres 804 N Vel R. Phillips Avenue, Milwaukee lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 76% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Milwaukee valgt at hente den på 804 N Vel R. Phillips Avenue.