Lej en bil i Walvis Bay, Namibia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Walvis Bay, Namibia

Walvis Bay, Namibia
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Walvis Bay, Namibia
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Walvis Bay

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Walvis Bay, Namibia
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Valuta for pengerne

1,9
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Walvis Bay, Namibia til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Walvis Bay Rooikops biludlejningsdisk

Biludlejning i Walvis Bay

33 personer har søgt efter billeje i Walvis Bay in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Walvis Bay for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Walvis Bay som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Walvis Bay. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Walvis Bay, Namibia?

Walvis Bays hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Walvis Bay er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Walvis Bay?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Walvis Bay ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 157 kr./dag in Walvis Bay, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 365 kr./dag. En anden populær bil at leje in Walvis Bay er en Ford Explorer, der i gennemsnit koster 651 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 472 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC90 in Walvis Bay?

Bidvest udlejer en Volvo XC90 in Walvis Bay for 573 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Volvo XC90 in Walvis Bay kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i Walvis Bay, Namibia i september?

I september er der normalt 0 mm nedbør i Walvis Bay og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Walvis Bay, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Walvis Bay i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Walvis Bay. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Walvis Bay plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Volkswagen Polo og Ford Focus.

Minder vejret i Walvis Bay om vejret i resten af Erongo?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Walvis Bay og rundt i Erongo eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 0 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Namibia


Kom i gang med at planlægge din rejse til Walvis Bay