Find billige flybilletter til Oranjestad

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Oranjestad. De nuværende restriktioner til Oranjestad er baseret på Aruba rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Aruba

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oranjestad

Find de billigste fly til disse Oranjestad-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oranjestad

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oranjestad

København (CPH) til Oranjestad (AUA)

Fly til Oranjestad ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oranjestad Reina Beatrix, hvor den gennemsnitlige pris er 6.091 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ORANJESTAD FRA KØBENHAVNmaj19% billigereAt flyve fra København til Oranjestad ​​koster i gennemsnit blot 4.933 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ORANJESTAD FRA KØBENHAVNjuli16% dyrereDet koster cirka 7.085 kr. at flyve til Oranjestad ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ORANJESTAD FRA KØBENHAVNfebruar568% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oranjestad fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oranjestad?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Oranjestad?

  maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Oranjestad fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.933 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Oranjestad i maj, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.185 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Oranjestad?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Oranjestad 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Oranjestad for 6.091 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oranjestad på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Oranjestad er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.718 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en torsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Oranjestad på en torsdag på 6.712 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oranjestad?

  Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Oranjestad, hvor du kan finde priser helt ned til 3.689 kr.. Hvis du flyver fra Oranjestad om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 8.109 kr. i gennemsnit. Fly til Oranjestad fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Oranjestad?

På nuværende tidspunkt inkluderer Aruba rejserestriktioner rejser til Oranjestad. Indrejserestriktioner

Aruba har åbnet sine grænser for rejsende fra Europa, Canada, USA og de fleste caribiske lande. Rejsende og personer med bopæl i Argentina, Belize, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Fransk Guyana, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay eller Venezuela må ikke rejse ind. Rejsende fra USA med en høj forekomst af COVID-19-tilfælde vil kun få adgang, hvis de kan fremvise et negativt testresultat inden rejsen til Aruba. De vil ikke have mulighed for at blive testet ved ankomsten. Dette gælder for indbyggere i følgende USA: Alabama, Arizona, Arkansas, Californien, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Mississippi, Nevada, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Wisconsin, og Wyoming.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har fremlagt en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-resultat udstedt inden for 72 timer før afrejse, vil blive underkastet en obligatorisk karantæne på deres hotel eller på det reserverede opholdssted. Karantænen varer op til 24 timer.

Hvis du planlægger rejser til Oranjestad nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Oranjestad

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Oranjestad fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
55t. 55min.
AUAOranjestad Reina Beatrix

Find de billigste enkeltbilletter til Oranjestad

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Oranjestad, så se nogle af vores tilbud herunder fra United Airlines
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH10:10København Kastrup
30t. 15min.
2 stop
AUA16:25Oranjestad Reina Beatrix
12.144 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. okt.
CPH13:15København Kastrup
32t. 39min.
2 stop
AUA21:54Oranjestad Reina Beatrix
8.583 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. okt.
CPH06:10København Kastrup
39t. 44min.
3 stop
AUA21:54Oranjestad Reina Beatrix
8.193 kr.
Find lignende

Populære fly til Oranjestad

Find dine flybilletter til Oranjestad blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Oranjestad
Hurtigste flyvetid55t. 55min.
Laveste pris7.564 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oranjestad