Find billige flybilletter til Providenciales

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Providenciales.
Se nuværende rejserestriktioner for Turks- og Caicosøerne

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Providenciales

Find de billigste fly til disse Providenciales-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Providenciales

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Providenciales

København (CPH) til Providenciales (PLS)

Fly til Providenciales ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Providenciales, hvor den gennemsnitlige pris er 5.533 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PROVIDENCIALES FRA KØBENHAVNmarts28% billigereAt flyve fra København til Providenciales ​​koster i gennemsnit blot 3.988 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PROVIDENCIALES FRA KØBENHAVNaugust38% dyrereDet koster cirka 7.663 kr. at flyve til Providenciales ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PROVIDENCIALES FRA KØBENHAVNfebruar635% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Providenciales fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Providenciales?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Providenciales?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Providenciales for 1.034 kr./person, hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til Providenciales. Hvis du vil finde den billigste pris til Providenciales fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Providenciales?

  Den billigste måned at flyve til Providenciales fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.988 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Providenciales med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.237 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Providenciales på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Providenciales er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.410 kr.. Fly fra Danmark til Providenciales på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.532 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Providenciales?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Providenciales på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.308 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.627 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Providenciales?

  Lufthavn: Cockburn Harbour South Caicos, Lufthavn: Balfour Town Salt Cay eller Lufthavn: Cockburn Town Grand Turk Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Providenciales.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Providenciales på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Providenciales Lufthavn: Cockburn Town Grand Turk Intl, hvor gennemsnitsprisen er 7.095 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Providenciales fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Providenciales

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Providenciales.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Providenciales.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Providenciales.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Providenciales?

Hjemrejse til Danmark fra Providenciales

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Providenciales skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Providenciales er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Providenciales nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Providenciales?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Providenciales
 • Hvilke flyselskaber flyver til Providenciales?

  På rejser til Providenciales fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Air Canada, British Airways, American Airlines eller Delta. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Providenciales