Lej en bil i Chengdu, Kina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chengdu, Kina

Chengdu, SC, Kina
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Chengdu, SC, Kina
ons. 29.9
Middag
ons. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Chengdu

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chengdu, Kina
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

10,0
10 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Chengdu, Kina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Chengdus biludlejningsdisk

Biludlejning i Chengdu

I september til og med i dag 36 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Chengdu.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Chengdu for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Chengdu har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Chengdu. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chengdu, Kina?

60 km/t. er fartgrænsen i Chengdu, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Chengdu er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Chengdu så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Chengdu?

Den mest populære bil at leje in Chengdu blandt momondo-brugere er Ford Focus, efterfulgt af Volkswagen Tiguan. Vores brugere har set tilbud på Ford Focus in Chengdu for 248 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 108 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 496 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Tiguan in Chengdu, selvom du kan finde priser på helt ned til 490 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Chengdu, Kina i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Chengdu i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 120 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Chengdu typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chengdu