Billeje i Kina

Leder du efter billig biludlejning i Kina? Så søg her!

Shanghai, Shanghai, Kina
20. aug. — 27. aug.
Samme aflevering
Shanghai, Shanghai, Kina
lør. 20.8
Middag
lør. 27.8
Middag
Chaufførens alder:

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kina

Herunder vises de mest populære hoteller i Kina

Billeje i Kina

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kina, så du er klar til næste rejse.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Kina er Avis. De har i øjebillet 103 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Beijing er en af de mest populære byer at besøge i Kina, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 12 biludlejningssteder, som Avis har i byen.

Det er lovpligtigt at køre i venstre side af vejen i Kina. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Vejnettet i Kina har fået en bedømmelse på 4,7 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 42 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Promillegrænsen er 0,02% i Kina – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Kina med en promille på over 0,02%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Kina, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Den mest populære biltype at leje i Kina er en Full-size. 41% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Kina. Hvis en Full-size passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 457 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Benzin i Kina kostede i sidste uge 9,77 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Kina, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Som kontrast hertil kan nævnes, at Algeriet i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,32 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,56 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Kina

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Kina

Biludlejning i populære byer i Kina

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Kina

Biludlejning i populære lufthavne i Kina

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Kina

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kina


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Kina. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Når du har udført en søgning efter billeje i Kina, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Kina og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Kina.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Kina med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Kina på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.