Billeje i Sri Lanka

Leder du efter billig biludlejning i Sri Lanka? Så søg her!

Colombo, Sri Lanka
15. dec. — 22. dec.
Colombo, Sri Lanka
fre. 15.12
Middag
fre. 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Sri Lanka

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sri Lanka

Hvilket udlejningsbureau i Sri Lanka har flest biludlejningssteder?

Med 23 biludlejningssteder i Sri Lanka er SR RENT A CAR det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Colombo er en af de mest populære byer at besøge i Sri Lanka, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 22 biludlejningssteder, som SR RENT A CAR har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Sri Lanka?

Når det drejer sig om at leje bil i Sri Lanka, foretrækker de rejsende at leje en Varevogn til passagerer. Faktisk har 46% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 680 kr. pr. dag.

Oplysninger om billeje i Sri Lanka

Har Sri Lanka nogen unik færdselslov?

Den vigtigste forskel mellem danske forhold og den lokale trafiklov er, at Sri Lanka har venstrekørsel. Det er et levn fra landets tid som britisk koloni. Som fører af en udlejningsbil i Sri Lanka bør man være opmærksom på den lokale hastighedsbegrænsning, som minder om den danske, men hold øje med skiltningen og følg de lokale begrænsninger for byzoner, landeveje og motorveje.Ikke at der er mange motorveje, da vejnettet stadig er sparsomt udbygget og specielt i landområder. Vejene omkring byerne kan til gengæld være voldsomt trafikerede. Hvis man lejer en udlejningsbil, bør man derfor især holde øje med fodgængere, dyr og mindre køretøjer på alle veje. En sidste, men vigtig forskel er desuden, at der ikke er lovmæssige krav om, at passagerer på bagsædet skal bære sikkerhedssele, hvilket vi dog anbefaler, man gør for sin egen og sine pårørendes sikkerheds skyld, da trafikken visse steder kan være temmelig kaotisk sammenlignet med forholdene i de fleste EU-lande.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Sri Lanka?

Minimumsalderen for at leje en udlejningbil i Sri Lanka er 21 år med variation fra udlejer til udlejer. Desuden er det et krav, at den, der står som fører af den lejede bil, skal kunne fremvise et internationalt gældende kørekort, der har været udstedt i mindst to år plus vise et validt kreditkort i eget navn ved afhentning. Selv ved billige lejebiler kan der forekomme ekstra afgifter, forsikringer og skatter alt efter lejeperiode og ekstraudstyr eller særlige aftaler. Et vigtigt punkt at have in mente i forbindelse med at leje en udlejningsbil i Sri Lanka er, at dit kørekort skal valideres, hvilket kræver en påtegning hos Automobile Association in Sri Lanka. Det koster et ekstra gebyr. De fleste udlejningsselskaber er som regel behjælpelige med at skaffe en påtegning, men det kan kræve, at du som lejer må undvære dit kørekort i en kortere periode, før overdragelse af udlejningsbilen kan ske.

Hvilke områder i Sri Lanka har mest trafik?

Trafikken i Sri Lankas største byer kan være hektisk og uforudsigelig. Specielt hovedstaden Colombo har en del trafikpropper og kan ved første øjekast for en udlænding se ud som et stort kaos, hvor ingen overholder færdselsreglerne, og alle bruger hornet. Mange trafikanter i Sri Lanka er opportunistiske, og det gælder om at finde et ”hul” i strømmen, hvor man smutter ind. Har du lejet en udlejningsbil i Sri Lanka, bør du derfor være ekstra påpasselig med at holde øje med de andre trafikanters bevægelser. Fodgængere respekterer generelt ikke rødt lys og løber ud på vejen, mindre køretøjer som motorcykler og endda dyr kan lige pludselig dukke op, så det gælder om at have et øje på hver finger. Generelt rådes udlændinge, der ikke er vant til Sri Lankas trafik, til at køre i aftentimerne, hvor der er roligere. Vejenes tilstand kan desuden være svingende. Det er muligt at finde betalt parkering i de større byer, men ellers parkerer man i vejkanten, hvor der er plads.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Sri Lanka?

Hvis man vil leje en bil og køre rundt i landet for at se noget af den skønne natur, Sri Lanka kan byde på, kan du med fordel begynde i Colombo og bruge hovedstaden som centrum. En tur, som især er yndet, er at køre til centrum af øen og bjergområderne i Nuwara Eliya og Ella. Udsigten til de skovklædte bjergområder her er fantastisk, og man kan afslutte turen med at køre til byen Kandy og se den buddhistiske helligdom Temple of The Tooth. Bemærk at sådan en tur varer et par dage med overnatninger undervejs. Du kan også køre langs strandene på Sri Lankas sydkyst, hvor udsigten er helt fantastisk. Du får helt sikkert lyst til at stoppe og springe i vandet, så her bestemmer du selv, hvor lang turen skal være.


Find billig billeje i Sri Lanka

Find den lejebil i Sri Lanka, der passer til dine behov

Lille cars

186 kr. - 394 kr.

Alle biltyper

255 kr. - 848 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Sri Lanka er 247 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Sri Lanka er i september. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 186 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sri Lanka. I Sri Lanka kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Sri Lanka er 471 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Sri Lanka er i september. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sri Lanka. I Sri Lanka kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Sri Lanka er 727 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Sri Lanka er i marts. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 598 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sri Lanka. I Sri Lanka kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sri Lanka er 586 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sri Lanka er i marts. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 455 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sri Lanka. I Sri Lanka kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Sri Lanka er 321 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Sri Lanka er i oktober. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 389 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sri Lanka. I Sri Lanka kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Sri Lanka

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sri Lanka

SR RENT A CAR

23 kontorer

Casons Rent A Car

10 kontorer

keddy by Europcar

5 kontorer

Kings Rental Corfu

4 kontorer

Sixt

4 kontorer

Europcar

3 kontorer

Sri Lanka Rent a Car

3 kontorer

Budget

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sri Lanka

Herunder vises de mest populære hoteller i Sri Lanka

Billeje i Sri Lanka

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sri Lanka, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Sri Lanka?

Det er lovpligtigt at køre i venstre side af vejen i Sri Lanka. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Sri Lanka?

Sri Lanka blev rangeret som nr. 27 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Sri Lanka en bedømmelse på 5,2 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Sri Lanka kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Sri Lanka?

Promillegrænsen er 0,08% i Sri Lanka – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Sri Lanka med en promille på over 0,08%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Hvis du er under 21, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Sri Lanka, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Hvor meget koster benzin i Sri Lanka?

I gennemsnit var prisen på benzin i Sri Lanka i sidste uge 8,86 kr. pr. liter. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Sri Lanka, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,36 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,44 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sri Lanka?

Priser for biler i Sri Lanka opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sri Lanka?

Fra december 2023 er der 59 udbydere at vælge mellem for biler i Sri Lanka.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sri Lanka?

Blandt forskellige lande, herunder Sri Lanka, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sri Lanka?

Alle førere, der lejer en bil i Sri Lanka, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sri Lanka?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Sri Lanka, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sri Lanka?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Sri Lanka på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Sri Lanka med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Sri Lanka og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sri Lanka på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Sri Lanka med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Sri Lanka, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Sri Lanka.

Kan jeg søge efter billeje i Sri Lanka med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Sri Lanka på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sri Lanka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.