Billeje i Sri Lanka

Leder du efter billig biludlejning i Sri Lanka? Så søg her!

Colombo, Sri Lanka
7. okt. — 14. okt.
Samme aflevering
Colombo, Sri Lanka
fre. 7.10
Middag
fre. 14.10
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Sri Lanka

Den vigtigste forskel mellem danske forhold og den lokale trafiklov er, at Sri Lanka har venstrekørsel. Det er et levn fra landets tid som britisk koloni. Som fører af en udlejningsbil i Sri Lanka bør man være opmærksom på den lokale hastighedsbegrænsning, som minder om den danske, men hold øje med skiltningen og følg de lokale begrænsninger for byzoner, landeveje og motorveje.Ikke at der er mange motorveje, da vejnettet stadig er sparsomt udbygget og specielt i landområder. Vejene omkring byerne kan til gengæld være voldsomt trafikerede. Hvis man lejer en udlejningsbil, bør man derfor især holde øje med fodgængere, dyr og mindre køretøjer på alle veje. En sidste, men vigtig forskel er desuden, at der ikke er lovmæssige krav om, at passagerer på bagsædet skal bære sikkerhedssele, hvilket vi dog anbefaler, man gør for sin egen og sine pårørendes sikkerheds skyld, da trafikken visse steder kan være temmelig kaotisk sammenlignet med forholdene i de fleste EU-lande.

Minimumsalderen for at leje en udlejningbil i Sri Lanka er 21 år med variation fra udlejer til udlejer. Desuden er det et krav, at den, der står som fører af den lejede bil, skal kunne fremvise et internationalt gældende kørekort, der har været udstedt i mindst to år plus vise et validt kreditkort i eget navn ved afhentning. Selv ved billige lejebiler kan der forekomme ekstra afgifter, forsikringer og skatter alt efter lejeperiode og ekstraudstyr eller særlige aftaler. Et vigtigt punkt at have in mente i forbindelse med at leje en udlejningsbil i Sri Lanka er, at dit kørekort skal valideres, hvilket kræver en påtegning hos Automobile Association in Sri Lanka. Det koster et ekstra gebyr. De fleste udlejningsselskaber er som regel behjælpelige med at skaffe en påtegning, men det kan kræve, at du som lejer må undvære dit kørekort i en kortere periode, før overdragelse af udlejningsbilen kan ske.

Trafikken i Sri Lankas største byer kan være hektisk og uforudsigelig. Specielt hovedstaden Colombo har en del trafikpropper og kan ved første øjekast for en udlænding se ud som et stort kaos, hvor ingen overholder færdselsreglerne, og alle bruger hornet. Mange trafikanter i Sri Lanka er opportunistiske, og det gælder om at finde et ”hul” i strømmen, hvor man smutter ind. Har du lejet en udlejningsbil i Sri Lanka, bør du derfor være ekstra påpasselig med at holde øje med de andre trafikanters bevægelser. Fodgængere respekterer generelt ikke rødt lys og løber ud på vejen, mindre køretøjer som motorcykler og endda dyr kan lige pludselig dukke op, så det gælder om at have et øje på hver finger. Generelt rådes udlændinge, der ikke er vant til Sri Lankas trafik, til at køre i aftentimerne, hvor der er roligere. Vejenes tilstand kan desuden være svingende. Det er muligt at finde betalt parkering i de større byer, men ellers parkerer man i vejkanten, hvor der er plads.

Hvis man vil leje en bil og køre rundt i landet for at se noget af den skønne natur, Sri Lanka kan byde på, kan du med fordel begynde i Colombo og bruge hovedstaden som centrum. En tur, som især er yndet, er at køre til centrum af øen og bjergområderne i Nuwara Eliya og Ella. Udsigten til de skovklædte bjergområder her er fantastisk, og man kan afslutte turen med at køre til byen Kandy og se den buddhistiske helligdom Temple of The Tooth. Bemærk at sådan en tur varer et par dage med overnatninger undervejs. Du kan også køre langs strandene på Sri Lankas sydkyst, hvor udsigten er helt fantastisk. Du får helt sikkert lyst til at stoppe og springe i vandet, så her bestemmer du selv, hvor lang turen skal være.


Find billig billeje i Sri Lanka

Find den lejebil i Sri Lanka, der passer til dine behov

Biler i Lille

201 kr. - 474 kr.

Alle biltyper

222 kr. - 864 kr.

The average price of a Lille rental in Sri Lanka is 260 kr.. The cheapest time to rent a Lille in Sri Lanka is in september. The price is 23% lower than the rest of the year at just 201 kr. per day. A Lille rental is typically 42% billigere than the average car rental in Sri Lanka. The average price of a vehicle rental in Sri Lanka can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.

The average price of a Mellemstor rental in Sri Lanka is 362 kr.. The cheapest time to rent a Mellemstor in Sri Lanka is in december. The price is 38% lower than the rest of the year at just 227 kr. per day. A Mellemstor rental is typically 18% billigere than the average car rental in Sri Lanka. The average price of a vehicle rental in Sri Lanka can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.

The average price of a Stor rental in Sri Lanka is 400 kr.. The cheapest time to rent a Stor in Sri Lanka is in oktober. The price is 10% lower than the rest of the year at just 362 kr. per day. A Stor rental is typically 10% billigere than the average car rental in Sri Lanka. The average price of a vehicle rental in Sri Lanka can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sri Lanka

Herunder vises de mest populære hoteller i Sri Lanka

Billeje i Sri Lanka

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sri Lanka, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er SR RENT A CAR det billigste biludlejningsfirma i Sri Lanka. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 363 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos SR RENT A CAR , får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 363 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Med 23 biludlejningssteder i Sri Lanka er SR RENT A CAR det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Colombo er en af de mest populære byer at besøge i Sri Lanka, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 22 biludlejningssteder, som SR RENT A CAR har i byen.

Det er lovpligtigt at køre i venstre side af vejen i Sri Lanka. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Sri Lanka blev rangeret som nr. 27 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Sri Lanka en bedømmelse på 5,2 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Sri Lanka kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Promillegrænsen er 0,08% i Sri Lanka – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Sri Lanka med en promille på over 0,08%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Hvis du er under 21, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Sri Lanka, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Når det drejer sig om at leje bil i Sri Lanka, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 20% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 210 kr. pr. dag.

I gennemsnit var prisen på benzin i Sri Lanka i sidste uge 11,16 kr. pr. liter. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Sri Lanka, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,53 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 22,70 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære byer i Sri Lanka

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Sri Lanka

Se flere lejebiler i Asien

Find billige udlejningsbiler i Asien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sri Lanka


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Sri Lanka, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Sri Lanka på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Sri Lanka og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Sri Lanka med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Sri Lanka.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Sri Lanka på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.