Billeje i Indien

Leder du efter billig biludlejning i Indien? Så søg her!

New Delhi, Delhi, Indien
10. Dec — 17. Dec
New Delhi, Delhi, Indien
Sun 10.12
Middag
Sun 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Indien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Indien

Hvilket udlejningsbureau i Indien har flest biludlejningssteder?

Med 67 biludlejningssteder i Indien er Instant Cabs det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Instant Cabs plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Indien. I Mumbai har Instant Cabs for eksempel 2 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Indien?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Indien, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 69% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 354 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Find billig billeje i Indien

Find den lejebil i Indien, der passer til dine behov

Lille cars

166 kr. - 886 kr.

Alle biltyper

168 kr. - 1.972 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Indien er 191 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Indien er i februar. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 166 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Indien. I Indien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Indien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Indien

Instant Cabs

67 kontorer

Europcar

35 kontorer

keddy by Europcar

28 kontorer

Car Club

23 kontorer

SS Travels

19 kontorer

MyChoize Car Rental

16 kontorer

Myles

16 kontorer

Avis

14 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Indien

Nærliggende attraktioner:

New Market1309,1 km

Nærliggende attraktioner:

New Market1653,1 km

Nærliggende attraktioner:

New Market1193,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Indien

Herunder vises de mest populære hoteller i Indien

Billeje i Indien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Indien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Indien?

I Indien er det lovpligtigt at køre i venstre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Indien?

Ud af 137 lande blev Indien placeret som nr. 61 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Indien bedømt med 4 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Hvad er promillegrænsen i Indien?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Indien og stadig køre lovligt bil, er 0,03%. Nogle regioner eller byer i Indien kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Den alder, hvorfra det er lovligt at drikke alkohol i Indien, afhænger af hvilken region i landet du besøger, så sørg for at tjekke det, inden du laver rejseplaner.

Hvor meget koster benzin i Indien?

Benzin i Indien kostede i sidste uge 8,56 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Indien, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,33 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,23 kr. pr. liter (data fra sidste uge).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Indien?

Priser for biler i Indien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Indien?

Fra december 2023 er der 295 udbydere at vælge mellem for biler i Indien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Indien?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Indien. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Indien?

For at leje en bil i Indien, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Indien?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Indien. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Indien?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Indien. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Indien med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Indien og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Indien på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Indien.

Kan jeg finde billeje i Indien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Indien.

Kan jeg søge efter billeje i Indien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Indien på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Indien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.