Billeje i Indien

Leder du efter billig biludlejning i Indien? Så søg her!

New Delhi, Delhi, Indien
7. okt. — 14. okt.
Samme aflevering
New Delhi, Delhi, Indien
fre. 7.10
Middag
fre. 14.10
Middag
Chaufførens alder:

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Indien

Nærliggende attraktioner:

New Market1309,1 km

Nærliggende attraktioner:

New Market1653,1 km

Nærliggende attraktioner:

New Market1531,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Indien

Herunder vises de mest populære hoteller i Indien

Billeje i Indien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Indien, så du er klar til næste rejse.

Med 67 biludlejningssteder i Indien er Instant Cabs det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Instant Cabs plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Indien. I Mumbai har Instant Cabs for eksempel 2 biludlejningssteder.

I Indien er det lovpligtigt at køre i venstre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Ud af 137 lande blev Indien placeret som nr. 61 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Indien bedømt med 4 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Indien og stadig køre lovligt bil, er 0,03%. Nogle regioner eller byer i Indien kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Den alder, hvorfra det er lovligt at drikke alkohol i Indien, afhænger af hvilken region i landet du besøger, så sørg for at tjekke det, inden du laver rejseplaner.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Indien, er den mest populære type en Intermediate. Vi anslår, at 23% af vores brugere valgte en Intermediate i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 363 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Benzin i Indien kostede i sidste uge 10,01 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Indien, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,53 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 22,70 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære regioner i Indien

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Indien

Biludlejning i populære byer i Indien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Indien

Se flere lejebiler i Asien

Find billige udlejningsbiler i Asien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Indien


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Indien. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Indien. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Indien og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Indien.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Indien.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Indien på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.