Lej en bil i Mumbai, Indien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mumbai, Indien

Mumbai, MH, Indien
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Mumbai, MH, Indien
søn. 5.12
Middag
søn. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Mumbai

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mumbai, Indien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Mumbai, Indien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Mumbai Chhatrapati Shivajis biludlejningsdisk

Biludlejning i Mumbai

Vi har foretaget 10 søgninger på biludlejning i Mumbai denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Mumbai for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Mumbai. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mumbai, Indien?

Når du lejer en bil i Mumbai, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 70 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Mumbai er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Mumbai.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Mumbai?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai i10 in Mumbai, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Hyundai Accent. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai i10, er priserne i gennemsnit på 245 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai i10 in Mumbai på helt ned til 142 kr. om dagen. Leje af en Hyundai Accent in Mumbai ligger i gennemsnit på 365 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 142 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Mumbai?

Avis er det mest populære biludlejningsfirma in Mumbai, som udlejer Audi A4. Leje af en Audi A4 in Mumbai ligger på omkring 879 kr./dag, når du lejer hos Avis.Udlejningsbureauet har også andre biler i kategorien Luksus, f.eks. en BMW 5 Series, in Mumbai, hvis du ikke har mulighed for at booke lige præcis en Audi A4.

Hvordan er vejret i Mumbai, Indien i november?

Normalt er vejret i Mumbai i november måned 27 °C og den forventede nedbør er 113 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i november?

Temperaturerne i Mumbai er normalt høje i november, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Mumbai om vejret i resten af Maharashtra?

Klimaet i Maharashtra i november er normalt 24 °C med en forventet nedbør på 69,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Mumbai til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Indien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chennai, New Delhi og Bangalore i Indien

Biludlejning i lufthavne i Mumbai

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Mumbai

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mumbai