Lej en bil i Mumbai, Indien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mumbai, Indien

Mumbai, MH, Indien
17. jun — 24. jun
Samme aflevering
Mumbai, MH, Indien
tor 17.6
Middag
tor 24.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Mumbai

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mumbai, Indien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Mumbai, Indien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Mumbai Chhatrapati Shivajis biludlejningsdisk

Biludlejning i Mumbai

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Mumbai for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Mumbai. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Mumbai, Indien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Mumbai har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Europcar og 1First Car Rental er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Mumbai, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mumbai, Indien?

Når du lejer en bil i Mumbai, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 70 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Mumbai er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Mumbai.

Hvordan er vejret i Mumbai, Indien i juni?

Normalt er vejret i Mumbai i juni måned 29 °C og den forventede nedbør er 504 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Temperaturerne i Mumbai i løbet af juni er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Mumbai om vejret i resten af Maharashtra?

Klimaet i Maharashtra i juni er normalt 28 °C med en forventet nedbør på 314,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Mumbai til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Indien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chennai, New Delhi og Bangalore i Indien

Biludlejning i lufthavne i Mumbai

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Mumbai

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mumbai