Lej en bil i Piracicaba, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Piracicaba, Brasilien

Piracicaba, SP, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Piracicaba, SP, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Piracicaba

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Piracicaba, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Piracicaba, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Piracicaba

528 brugere har søgt efter billeje i Piracicaba med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Piracicaba for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Piracicaba. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Piracicaba, Brasilien?

Piracicabas hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Piracicaba er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Piracicaba?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Piracicaba ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 75 kr./dag in Piracicaba, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 145 kr./dag. En anden populær bil at leje in Piracicaba er en Fiat Doblo, der i gennemsnit koster 297 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 172 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Piracicaba under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Piracicaba.

Minder vejret i Piracicaba om vejret i resten af São Paulo?

Dem, der gerne vil leje bil i Piracicaba til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i São Paulo i september måned normalt er ca. 17 °C med 64,5 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Piracicaba