Lej en bil i New Delhi, Indien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New Delhi, Indien

New Delhi, DL, Indien
19. jun — 26. jun
Samme aflevering
New Delhi, DL, Indien
lør 19.6
Middag
lør 26.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i New Delhi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New Delhi, Indien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,7

Comfort

2,9

Samlet

2,5

Afhentning/aflevering

2,1

Valuta for pengerne

2,5
5 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra New Delhi, Indien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: New Delhi Indira Gandhi Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i New Delhi

3 personer har søgt efter billeje i New Delhi in juni.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i New Delhi for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i New Delhi. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min New Delhi, Indien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i New Delhi tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Europcar og keddy by Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i New Delhi i juli måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 30 °C og nedbør på 248 mm i juli, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til New Delhi. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i juli måned og er et populært valg blandt New Delhi rejsende. Leje af en Standard i New Delhi koster 542 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i New Delhi, Indien?

New Delhis hastighedsbegrænsning er 70 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i New Delhi er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i New Delhi, Indien i juni?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i New Delhi i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 34 °C og ca. 54 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i New Delhi typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i New Delhi om vejret i resten af Delhi?

Klimaet i Delhi i juni er normalt 34 °C med en forventet nedbør på 54 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra New Delhi til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Indien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chennai, Mumbai og Bangalore i Indien

Biludlejning i lufthavne i New Delhi

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af New Delhi

Kom i gang med at planlægge din rejse til New Delhi