Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Malaysia

Leder du efter billig biludlejning i Malaysia? Så søg her!

Kuala Lumpur, Malaysia
25. apr. — 2. maj
Kuala Lumpur, Malaysia
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find billig billeje i Malaysia

Find den lejebil i Malaysia, der passer til dine behov

Lille biler

124 kr. - 515 kr.

Alle biltyper

124 kr. - 796 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Malaysia er 231 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Malaysia er i maj. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 124 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaysia. I Malaysia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Malaysia er 389 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Malaysia er i december. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 373 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaysia. I Malaysia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Malaysia er 356 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Malaysia er i december. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 436 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaysia. I Malaysia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Information om og trends inden for biludlejning i Malaysia

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Malaysia

Hvilket udlejningsbureau i Malaysia har flest biludlejningssteder?

Agtran er det biludlejningsfirma i Malaysia, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 44 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Kuala Lumpur er den mest populære destination i øjeblikket. I Kuala Lumpur har Agtran også 9 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Malaysia?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Malaysia, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 36% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 260 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Biludlejningsfirmaer i Malaysia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malaysia

Agtran

44 kontorer

Green Matrix

37 kontorer

KK Rent A Car

31 kontorer

Hawk

23 kontorer

Hertz

18 kontorer

Merge Car Rental

16 kontorer

Prima Odyssey

16 kontorer

Galaxy Asia Car Rental

15 kontorer

Billeje i Malaysia

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Malaysia, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Malaysia?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Malaysia, er det påkrævet ved lov, at du kører i venstre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Malaysia?

I 2019 blev Malaysia rangeret som nr. 15 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Malaysia fik en bedømmelse på 5,7 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Malaysia?

0,08% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Malaysia. Både bosiddende og besøgende i Malaysia kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man i Malaysia skal være 21 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Malaysia?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 3,01 kr. pr. liter for benzin i Malaysia. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Egypten, hvor den ligger på 1,96 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 22,25 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malaysia?

Priser for biler i Malaysia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malaysia?

Fra april 2024 er der 402 udbydere at vælge mellem for biler i Malaysia.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malaysia?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malaysia. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malaysia?

For at leje en bil i Malaysia, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Malaysia?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Malaysia, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Malaysia?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Malaysia. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Malaysia med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Malaysia, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Malaysia på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Malaysia.

Kan jeg finde billeje i Malaysia, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Malaysia.

Kan jeg søge efter billeje i Malaysia med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Malaysia.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malaysia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Malaysia