Billeje i Malaysia

Leder du efter billig biludlejning i Malaysia? Så søg her!

Kuala Lumpur, Malaysia
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Kuala Lumpur, Malaysia
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Malaysia

Find den lejebil i Malaysia, der passer til dine behov

Biler i Lille

119 kr. - 231 kr.

Alle biltyper

179 kr. - 367 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Malaysia er 143 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Malaysia er i januar. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 119 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaysia. I Malaysia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Malaysia

Herunder vises de mest populære hoteller i Malaysia

Billeje i Malaysia

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Malaysia, så du er klar til næste rejse.

Green Matrix er det biludlejningsfirma i Malaysia, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 37 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Kuala Lumpur er den mest populære destination i øjeblikket. I Kuala Lumpur har Green Matrix også 4 biludlejningssteder.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Malaysia, er det påkrævet ved lov, at du kører i venstre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

I 2019 blev Malaysia rangeret som nr. 15 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Malaysia fik en bedømmelse på 5,7 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

0,08% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Malaysia. Både bosiddende og besøgende i Malaysia kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man i Malaysia skal være 21 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Malaysia, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 25% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 160 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 3,22 kr. pr. liter for benzin i Malaysia. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,33 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 20,19 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Malaysia

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Malaysia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaysia


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Malaysia, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Malaysia. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Malaysia, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Malaysia.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Malaysia.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Malaysia.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.