Billeje i Trapani, Sicilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trapani, Sicilien

Trapani, Sicilien, Italien
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Trapani, Sicilien, Italien
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Trapani, Sicilien

Find den lejebil i Trapani, der passer til dine behov

Biler i Lille

129 kr. - 581 kr.

Alle biltyper

85 kr. - 1.153 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Trapani, Italien er 287 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Trapani, Italien er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 129 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Trapani, Italien er 440 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Trapani, Italien er i april. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 351 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Trapani, Italien er 458 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Trapani, Italien er i april. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Trapani, Italien er 414 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Trapani, Italien er i december. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 85 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Trapani

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trapani, Sicilien

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

SICILY BY CAR

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

3,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

4,0

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

AcaRent

3 kontorer

Avis

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

MAGGIORE

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Trapani

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Trapani

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

257 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Trapani i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Trapani er 257 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 275 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Trapani i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Trapani

Herunder vises de mest populære hoteller i Trapani

Kørsel i lejebil i Trapani – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Trapani, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Trapani kan normalt findes gennem MAGGIORE . Når du booker hos MAGGIORE , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 22,35/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Trapani er 22,35/dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Trapani ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Trapani. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Leje af en standardbil i Trapani i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 15 °C og nedbør omkring 37 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Trapani koster 929 kr./dag i gennemsnit.

Rejsende, som lejer en bil i Trapani, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Trapani ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Normalt er vejret i Trapani i februar måned 12 °C og den forventede nedbør er 46 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Sicilien i februar er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 65,1 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Trapani til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Trapani

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Trapani

Lejebiler der er populære i Trapani

Lej en af disse populære biltyper i Trapani

Kom i gang med at planlægge din rejse til Trapani


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Trapani, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Trapani. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Trapani, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Trapani.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Trapani.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Trapani med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.