De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Trapani, Sicilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trapani, Sicilien

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Trapani, Sicilien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Trapani, Sicilien
Economy173 kr./dag
Lille mellemklasse179 kr./dag
Stor mellemklasse239 kr./dag
SUV294 kr./dag
Mini157 kr./dag
Kompakt SUV214 kr./dag
Leverandørvalg254 kr./dag
Kompakt stationcar306 kr./dag
Mellemstor SUV356 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Trapani

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Trapani

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Trapani?

De billigste udlejningsbiler i Trapani kan normalt findes gennem Easy Car Hire. Når du booker hos Easy Car Hire, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 113 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Trapani er 199 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Trapani?

Leje af Jeep Renegade og Fiat Panda in Trapani er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Jeep Renegade in Trapani kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 387 kr./dag og kan gå helt ned til 138 kr./dag. Priser på leje af en Fiat Panda kan også variere, men plejer at ligge på omkring 308 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 49 kr./dag.

Find billig billeje i Trapani, Sicilien

Find den lejebil i Trapani, der passer til dine behov

Lille biler

70 kr. - 380 kr.

Alle biltyper

79 kr. - 602 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Trapani, Italien er 220 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Trapani, Italien er i februar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 70 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Trapani.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Trapani, Italien er 463 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Trapani, Italien er i januar. Prisen er 90% lavere end resten af året og ligger på kun 49 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Trapani.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Trapani, Italien er 580 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Trapani, Italien er i maj. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 460 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Trapani, Italien er 291 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Trapani, Italien er i februar. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 48 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Trapani.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Trapani, Italien er 1.148 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Trapani, Italien er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 735 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 72% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Trapani, Italien er 231 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Trapani, Italien er i april. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Trapani. I Trapani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

173 kr./dag

18 juni - 26 juni
Opel Corsa
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

178 kr./dag

25 juni - 29 juni
Fiat Panda

Biludlejningsfirmaer i Trapani

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trapani, Sicilien

Alamo

1 kontor

SICILY BY CAR

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Avis

2 kontorer

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,3

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

AcaRent

3 kontorer

Sunnycars

3 kontorer

Automania

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Trapani

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Trapani

Det mest populære bureau

Easy Car Hire

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

174 kr.

Den mest populære model

Jeep Renegade
Det mest populære biludlejningsbureau i Trapani, der er fundet på momondo i denne måned, er Easy Car Hire. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Automania og Italy Car Rent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Trapani i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Trapani er 174 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 301 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Trapani i de seneste 7 dage er Jeep Renegade. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Kørsel i lejebil i Trapani – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Trapani, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Trapani, Italien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Trapani ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Trapani. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Trapani i juni måned?

I juni måned i Trapani ligger temperaturerne omkring 25 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 2 mm i gennemsnit i juni måned i Trapani gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Trapani koster 373 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trapani, Italien?

Rejsende, som lejer en bil i Trapani, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Trapani ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Trapani, Italien i maj?

Normalt er vejret i Trapani i maj måned 18 °C og den forventede nedbør er 17 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Trapani om vejret i resten af Sicilien?

Klimaet i Sicilien i maj er normalt 18 °C med en forventet nedbør på 24,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Trapani til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Trapani?

Priser for biler i Trapani opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Trapani?

Antallet af udbydere for biler i Trapani er 63 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Trapani?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Trapani. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Trapani?

For at leje en bil i Trapani, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Trapani?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Trapani, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Trapani?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Trapani. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Trapani med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Trapani, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Trapani på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Trapani.

Kan jeg finde billeje i Trapani, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Trapani.

Kan jeg søge efter billeje i Trapani med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Trapani med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Trapani på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo