Billeje i Trapani, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trapani, Italien

Trapani, SI, Italien
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Trapani, SI, Italien
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Trapani

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trapani, Italien
3,2
Middel
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Afstanden fra Trapani, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Palermo Punta Raisis biludlejningsdisk

Biludlejning i Trapani

I maj har vi foretaget 2 søgninger på biludlejning i Trapani for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Trapani for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Trapani udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Trapani, Italien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Trapani ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Trapani. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Trapani i juni måned?

I juni måned i Trapani ligger temperaturerne omkring 25 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 2 mm i gennemsnit i juni måned i Trapani gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Trapani koster 353 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trapani, Italien?

Rejsende, som lejer en bil i Trapani, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Trapani ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Trapani, Italien i maj?

Normalt er vejret i Trapani i maj måned 18 °C og den forventede nedbør er 17 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Trapani er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Trapani om vejret i resten af Sicilien?

Klimaet i Sicilien i maj er normalt 18 °C med en forventet nedbør på 20 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Trapani til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i Sicilien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Catania, Cefalù og Comiso i Sicilien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Trapani