Billeje i Lufthavn: Palermo Punta Raisi

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Palermo Punta Raisi? Søg her!

Palermo, Italien - Punta Raisi (PMO)
5. apr. — 8. apr.
Samme aflevering
Palermo, Italien - Punta Raisi (PMO)
ons. 5.4
Middag
lør. 8.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Lufthavn: Palermo Punta Raisi

Find den lejebil i Lufthavn: Palermo Punta Raisi, der passer til dine behov

Biler i Lille

52 kr. - 560 kr.

Alle biltyper

52 kr. - 579 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Palermo Punta Raisi er 250 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Palermo Punta Raisi er i februar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 52 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Palermo Punta Raisi. I Lufthavn: Palermo Punta Raisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Palermo Punta Raisi er 268 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Palermo Punta Raisi er i november. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 229 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Palermo Punta Raisi. I Lufthavn: Palermo Punta Raisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Palermo Punta Raisi er 431 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Palermo Punta Raisi er i september. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 234 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Palermo Punta Raisi. I Lufthavn: Palermo Punta Raisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Palermo Punta Raisi er 344 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Palermo Punta Raisi er i november. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 297 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Palermo Punta Raisi. I Lufthavn: Palermo Punta Raisi kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Palermo Punta Raisi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Palermo Punta Raisi

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

3,9

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

4,8

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

5,6

Value

4,8

Sunnycars

5 kontorer

AcaRent

1 kontor

AeroDrive

1 kontor

AutoEurope

1 kontor

Automania

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Palermo

Herunder vises de mest populære hoteller i Palermo

Billeje i Lufthavn: Palermo Punta Raisi

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Palermo Punta Raisi, så du er klar til næste rejse

Ford Fiesta fra OptimoRent er i øjeblikket den billigste bil, du kan leje i Lufthavn: Punta Raisi ifølge vores data. Det koster i gennemsnit 250 kr./dag at leje dette køretøj fra OptimoRent. Tilbud på Ford Fiesta hos OptimoRent er også blevet set for helt ned til 237 kr./dag i de seneste 12 måneder. Der er større sandsynlighed for, at du finder de billigste lejebiler i Lufthavn: Punta Raisi, hvis du booker på forhånd.


Se flere lejebiler i Palermo

Find billige udlejningsbiler i Palermo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Palermo Punta Raisi


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Lufthavn: Palermo Punta Raisi, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Palermo Punta Raisi ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.