Billeje i Santo Domingo, Distrito Nacional

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santo Domingo, Distrito Nacional

Santo Domingo, Dominikanske Republik
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Santo Domingo, Dominikanske Republik
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Santo Domingo

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Santo Domingo

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Santo Domingo?

De billigste udlejningsbiler i Santo Domingo kan normalt findes gennem Sixt. Når du booker hos Sixt, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 139 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Santo Domingo er 139 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Santo Domingo har flest lokationer?

National har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Santo Domingo, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Santo Domingo?

Den mest populære bil at leje in Santo Domingo blandt momondo-brugere er Kia Picanto, efterfulgt af Kia Rio. Vores brugere har set tilbud på Kia Picanto in Santo Domingo for 275 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 118 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 295 kr. om dagen for at leje en Kia Rio in Santo Domingo, selvom du kan finde priser på helt ned til 143 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Santo Domingo

Biludlejning i Santo Domingo er en nem og hurtig måde at navigere rundt i byen på og besøge nogle af de mest imponerende steder, såsom Museum of the Royal Houses, National Botanical Gardens, Parque Colon og Pantheon. De større veje, du sandsynligvis vil bruge, når du navigerer gennem Santo Domingo, omfatter Autopista Juan Pablo Duarte (DR-1), Mella-motorvejen (DR-4) og Sanchez-motorvejen (DR-2). Der er måske gratis parkering på hoteller, men det er ikke en garanti, da det er et meget befolket område med tung trafik. Du kan dog altid se efter betalte parkeringspladser og garager. Der er over 20 biludlejningssteder i San Domingo, og derfor er det ikke så udfordrende at finde en bil at leje.

Er det værd at leje en bil, når man besøger Santo Domingo?

Der er gratis parkering på forskellige hoteller til udlejningsbiler i Santo Domingo, men du kan også finde parkeringshuse med betaling og parkeringspladser i byen. Hvis du ikke finder gratis parkering, kan du vælge de betalte slots, selv om det kun er for en time. Byen er generelt travl og kaotisk på grund af den tunge trafik og trafikpropper på de store veje, herunder DR-2. Men Biludlejning i Santo Domingo er en hurtig måde at komme igennem byen på, så længe du kører forsigtigt. At køre i din Santo Domingo Biludlejning gør det nemmere at besøge seværdigheder i de omkringliggende områder, såsom Samana halvøen. Sørg for at undgå spidsbelastningstimerne, som regel tidligt om morgenen og om aftenen. Byen er generelt gåafstand, hvilket betyder, at du kan parkere din billige Biludlejning i Santo Domingo og gå til dit foretrukne hotel eller strand.

Hvilke love skal jeg huske, når jeg kører i Santo Domingo?

Mens du kører bil udlejning i Santo Domingo, skal du huske nogle bytrafik love og regler. Du skal f.eks. altid køre på højre side af vejen. Sikkerhedsseler er et must for alle i bilen, og du må ikke køre under påvirkning af alkohol, da det er forbudt. Hastighedsgrænsen varierer, og motorveje har typisk en højere hastighedsgrænse end veje i landsbyer og små byer. Vær opmærksom på, at trucks har prioritet før biler. Du skal kontakte Santo Domingo's afdeling for motorkøretøjer for at være sikker på færdselsloven.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejebil i Santo Domingo, hvis jeg besøger et andet land?

Hvis du besøger et andet land, behøver du ikke at få et særligt kørekort, i det mindste i de første 30 dage af dit besøg. Generelt har de besøgende næsten ingen problemer med at bruge deres hjemlicenser. Efter de 30 dage bør du forvente et ekstra gebyr baseret på, hvor længe du har boet. For at få en udlejningsbil, hvad enten det er leje af passagervogn, leje af økonomibil eller leje af luksusbil i Santo Domingo, skal du være mindst 21 år. Bemærk, at dette er uanset om du er borger i Santo Domingo eller ej.


Find billig billeje i Santo Domingo, Distrito Nacional

Find den lejebil i Santo Domingo, der passer til dine behov

Biler i Lille

185 kr. - 361 kr.

Alle biltyper

197 kr. - 509 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik er 211 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik er i august. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 185 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santo Domingo. I Santo Domingo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik er 218 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik er i august. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 163 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santo Domingo. I Santo Domingo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik er 205 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik er i august. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santo Domingo. I Santo Domingo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Santo Domingo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santo Domingo, Distrito Nacional

National

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

E-Z Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Alamo

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,0

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,9

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,1

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,6

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,8

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Value

4,5

Economy Rent a Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,1

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,8

Dollar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,1

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,8

Value

3,9

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

5,8

Samlet

4,2

Afhentning/aflevering

4,4

Value

3,8

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Santo Domingo

Herunder vises de mest populære hoteller i Santo Domingo

Kørsel i lejebil i Santo Domingo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Santo Domingo, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Santo Domingo, Dominikanske Republik biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Santo Domingo opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Santo Domingo så som Alamo, National og NU Car der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Santo Domingo i oktober måned?

Leje af en standardbil i Santo Domingo i oktober måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 26 °C og nedbør omkring 110 mm i oktober, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Santo Domingo koster 316 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santo Domingo, Dominikanske Republik?

Hvis du lejer en bil i Santo Domingo, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Santo Domingo er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Santo Domingo er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Chevrolet Tahoe in Santo Domingo?

Hvordan er vejret i Santo Domingo, Dominikanske Republik i september?

Normalt er vejret i Santo Domingo i september måned 27 °C og den forventede nedbør er 170 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Santo Domingo om vejret i resten af Distrito Nacional?

Klimaet i Distrito Nacional i september er normalt 27 °C med en forventet nedbør på 170 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Santo Domingo til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santo Domingo?

Priser for biler i Santo Domingo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santo Domingo?

Antallet af udbydere for biler i Santo Domingo er 82 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santo Domingo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Santo Domingo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santo Domingo?

For at leje en bil i Santo Domingo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Udlejningsbiler i populære bydele i Santo Domingo

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Santo Domingo? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i Den Dominikanske Republik

Find billige udlejningsbiler i Den Dominikanske Republik

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santo Domingo


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Santo Domingo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Santo Domingo, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Santo Domingo?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Santo Domingo ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Santo Domingo med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Santo Domingo med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Santo Domingo på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Santo Domingo.

Kan jeg finde billeje i Santo Domingo, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Santo Domingo.

Kan jeg søge efter billeje i Santo Domingo med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Santo Domingo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santo Domingo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.