Udlejningsbiler fra Thrifty i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Santo Domingo, Dominikanske Republik
tir. 4.10
Middag
tir. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Santo Domingo Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Thrifty udlejningsbiler i Santo Domingo

Alle Thrifty biludlejningslokationer i Santo Domingo tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Santo Domingo La Isabela som som er beliggende på Ave. John F. Kennedy/proceres.

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Santo Domingo. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Thrifty for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Thrifty i Santo Domingo her.

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Thrifty i Santo Domingo, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 143 kr./dag i gennemsnit og 143 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 5 biludlejningslokationer i Santo Domingo som Thrifty ejer. Deres Las America Intl Ap, Santo Domingo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 75% af de brugere der lejede en bil fraThrifty i Santo Domingo valgt at hente den på Las America Intl Ap.