Billeje i Den Dominikanske Republik

Leder du efter billig biludlejning i Den Dominikanske Republik? Så søg her!

Punta Cana, Dominikanske Republik
6. dec. — 13. dec.
Punta Cana, Dominikanske Republik
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Dominikanske Republik

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Dominikanske Republik

Hvilket udlejningsbureau i Dominikanske Republik har flest biludlejningssteder?

Med 23 biludlejningssteder i Dominikanske Republik er National det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Overvej et besøg til Santo Domingo, som er den mest populære by i Dominikanske Republik. National har en stor tilstedeværelse her med over 7 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Dominikanske Republik?

Rejsende til Dominikanske Republik foretrækker normalt en Lille mellemklasse. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 29% af vores brugere lejet en Lille mellemklasse til deres rejse til Dominikanske Republik til en gennemsnitspris på 306 kr. pr. dag.

Find billig billeje i Dominikanske Republik

Find den lejebil i Dominikanske Republik, der passer til dine behov

Lille cars

178 kr. - 348 kr.

Alle biltyper

190 kr. - 491 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Dominikanske Republik er 204 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Dominikanske Republik er i august. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dominikanske Republik. I Dominikanske Republik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Dominikanske Republik er 254 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Dominikanske Republik er i august. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 157 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dominikanske Republik. I Dominikanske Republik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Dominikanske Republik er 242 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Dominikanske Republik er i august. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 233 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dominikanske Republik. I Dominikanske Republik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Dominikanske Republik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dominikanske Republik

National

23 kontorer

Alamo

21 kontorer

Sunnycars

19 kontorer

FlexWays

17 kontorer

Avis

13 kontorer

Budget

11 kontorer

keddy by Europcar

10 kontorer

Dollar

8 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Dominikanske Republik

Herunder vises de mest populære hoteller i Dominikanske Republik

Billeje i Dominikanske Republik

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dominikanske Republik, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Dominikanske Republik?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Dominikanske Republik, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Dominikanske Republik?

Ud af 137 lande blev Dominikanske Republik placeret som nr. 53 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Dominikanske Republik bedømt med 4,3 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Hvad er promillegrænsen i Dominikanske Republik?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Dominikanske Republik og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Dominikanske Republik kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Dominikanske Republik, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Dominikanske Republik?

I gennemsnit var prisen på benzin i Dominikanske Republik i sidste uge 9,18 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Dominikanske Republik hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,32 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,08 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dominikanske Republik?

Priser for biler i Dominikanske Republik opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dominikanske Republik?

Antallet af udbydere for biler i Dominikanske Republik er 250 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dominikanske Republik?

Blandt forskellige lande, herunder Dominikanske Republik, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dominikanske Republik?

For at leje en bil i Dominikanske Republik, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Dominikanske Republik?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Dominikanske Republik, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Dominikanske Republik?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Dominikanske Republik. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Dominikanske Republik med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Dominikanske Republik, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Dominikanske Republik på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Dominikanske Republik.

Kan jeg finde billeje i Dominikanske Republik, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Dominikanske Republik.

Kan jeg søge efter billeje i Dominikanske Republik med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Dominikanske Republik.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dominikanske Republik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.