Billeje i Den Dominikanske Republik

Leder du efter billig biludlejning i Den Dominikanske Republik? Så søg her!

Punta Cana, Dominikanske Republik
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Punta Cana, Dominikanske Republik
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Dominikanske Republik

Herunder vises de mest populære hoteller i Dominikanske Republik

Billeje i Dominikanske Republik

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dominikanske Republik, så du er klar til næste rejse.

Med 24 biludlejningssteder i Dominikanske Republik er Sunnycars det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Overvej et besøg til Santo Domingo, som er den mest populære by i Dominikanske Republik. Sunnycars har en stor tilstedeværelse her med over 11 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Dominikanske Republik, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Ud af 137 lande blev Dominikanske Republik placeret som nr. 53 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Dominikanske Republik bedømt med 4,3 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Dominikanske Republik og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Dominikanske Republik kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Dominikanske Republik, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Rejsende til Dominikanske Republik foretrækker normalt en SUV. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 30% af vores brugere lejet en SUV til deres rejse til Dominikanske Republik til en gennemsnitspris på 278 kr. pr. dag.

I gennemsnit var prisen på benzin i Dominikanske Republik i sidste uge 10,24 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Dominikanske Republik hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,31 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,49 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære regioner i Dominikanske Republik

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Dominikanske Republik

Biludlejning i populære byer i Dominikanske Republik

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Dominikanske Republik

Se flere lejebiler i Caribien

Find billige udlejningsbiler i Caribien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dominikanske Republik


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Dominikanske Republik, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Dominikanske Republik. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Dominikanske Republik, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Dominikanske Republik.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Dominikanske Republik.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Dominikanske Republik.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.