Billeje i Punta Cana, La Altagracia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Punta Cana, La Altagracia

Punta Cana, Dominikanske Republik
14. dec. — 21. dec.
Punta Cana, Dominikanske Republik
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Punta Cana

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Punta Cana

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Punta Cana?

De billigste udlejningsbiler i Punta Cana kan normalt findes gennem National. Når du booker hos National, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 136 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Punta Cana er 136 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Punta Cana har flest lokationer?

National har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Punta Cana, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Punta Cana?

En Chevrolet Spark er den mest populære bil at leje in Punta Cana ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Chevrolet Spark på helt ned til 139 kr./dag in Punta Cana, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 356 kr./dag. En anden populær bil at leje in Punta Cana er en Kia Picanto, der i gennemsnit koster 263 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 140 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Punta Cana

At besøge Punta Cana kan ikke være komplet uden at besøge dens fine strande som Bavaro, Macau og Isla Saona. Biludlejning i Punta Cana fører dig til Punta Canas skjulte skatte som Hoyo Azul, ChocoMuseo og Coco Bongo. Bilister kan ønske at benytte DR3-motorvejen, da den forbinder de fleste attraktioner og steder i Punta Cana. Parkering i Punta Cana kan være en udfordring, da det er en travl by. Flere feriesteder og hoteller kan have gratis parkering, men de fleste parkeringspladser i Punta Cana er afregnet eller betalt. Der er over 10 biludlejningssteder så det er nemt og hurtigt at leje biler i Punta Cana.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Punta Cana?

Punta Cana har masser af parkeringspladser og garager, så du ikke behøver at bekymre dig om at finde en parkeringsplads. Punta Cana er en travl by med flere trafikerede hotspots, herunder DR3, som er den mest populære motorvej. Hvis du ønsker at undgå trafikpropper, skal du holde afstand til motorvejene tidligt om morgenen og tidligt om aftenen. Billeje er en nem måde at komme til Punta Canas seværdigheder som Puerto Plata, Las Galeras, Jarabacoa og La Romania. Disse attraktioner er fordelt over hele Punta Cana, så billig billejei er en bekvem måde at besøge dem på. Punta Cana er en gangbar by, men de fleste af disse feriesteder er fordelt over omkringliggende områder og byer, hvilket gør Biludlejning i Punta Cana til en billig og bekvem måde at rejse på.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Punta Cana?

Det hjælper sikkert at navigere i biludlejningen, hvis du tænker på Punta Canas kørselsregler. Kørsel i Punta Cana er altid på højre side af vejen, og føreren skal altid medbringe sit kørekort. Sikkerhedsseler er obligatoriske for alle passagerer i en biludlejningsbil i Punta Cana. Distraheret kørsel er ikke tilladt. Bilister har en alkoholgrænse på 0,10% under kørsel. Lastbiler prioriteres højere end biler. Hastighedsgrænser er markeret i kilometer med højere grænser på motorveje og lavere i forstæder og små byer. Hvis du vil holde dig opdateret om Punta Canas seneste lovgivning om kørsel, skal du kontakte byens afdeling for motorkøretøjer.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Punta Cana, hvis jeg besøger et andet land?

Al billeje, herunder leje af passagervogn og leje af økonomibil, kræver et vist papirarbejde. For at leje bil i Punta Cana skal chaufførerne være mindst 21 år gamle. Gæster under 25 år kan blive opkrævet mere, når de modtager billig billejei Punta Cana. Du skal fremvise en gyldig kørekort. Lejere fra andre lande, herunder USA og Canada, kan give deres kørekort i hjemmet. Men hvis dit land ikke har latinske licenser, anbefaler vi, at du får en international førertilladelse. Alle lejere skal fremvise et kreditkort, da de fleste biludlejningsfirmaer ikke accepterer betalingskort, pengeordrer eller checks.


Find billig billeje i Punta Cana, La Altagracia

Find den lejebil i Punta Cana, der passer til dine behov

Lille cars

269 kr. - 391 kr.

Alle biltyper

287 kr. - 732 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Punta Cana, Den Dominikanske Republik er 312 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Punta Cana, Den Dominikanske Republik er i januar. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Punta Cana. I Punta Cana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Punta Cana, Den Dominikanske Republik er 268 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Punta Cana, Den Dominikanske Republik er i december. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Punta Cana. I Punta Cana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Punta Cana, Den Dominikanske Republik er 484 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Punta Cana, Den Dominikanske Republik er i juni. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Punta Cana. I Punta Cana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Punta Cana, Den Dominikanske Republik er 426 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Punta Cana, Den Dominikanske Republik er i januar. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 342 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Punta Cana. I Punta Cana kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Punta Cana

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Punta Cana, La Altagracia

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,1

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,7

Value

4,9

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,2

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

5,0

Value

4,7

Firefly

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,0

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,8

Comfort

4,7

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,8

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

INTERRENT

1 kontor
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

4,7

Samlet

3,6

Afhentning/aflevering

3,5

Value

4,0

Economy Rent a Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

3,4

Comfort

3,8

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

3,8

Value

3,6

Hurtige fakta om biludlejning i Punta Cana

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Punta Cana

Populære biltyper

SUV, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

284 kr.

Den mest populære model

Mitsubishi Mirage
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Punta Cana i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Punta Cana er 284 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 285 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Punta Cana i de seneste 7 dage er Mitsubishi Mirage. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Punta Cana

Herunder vises de mest populære hoteller i Punta Cana

Kørsel i lejebil i Punta Cana – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Punta Cana, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Punta Cana, Dominikanske Republik biludlejning?

Udlejningsbiler i Punta Cana fra populære udlejningssteder så som Europcar, Alamo og Ace tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Punta Cana, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Punta Cana, Dominikanske Republik?

Når du lejer en bil i Punta Cana, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Punta Cana er henholdsvis 80 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Punta Cana.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mitsubishi Xpander in Punta Cana?

Hvordan er vejret i Punta Cana, Dominikanske Republik i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Punta Cana 25 °C, og den forventede nedbør er 79 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Punta Cana.

Minder vejret i Punta Cana om vejret i resten af La Altagracia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Punta Cana og rundt i La Altagracia eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 79 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Punta Cana?

Priser for biler i Punta Cana blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Punta Cana?

Fra december 2023 er der 40 udbydere at vælge mellem for biler i Punta Cana.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Punta Cana?

Blandt forskellige lande, herunder Punta Cana, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Punta Cana?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Punta Cana. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Punta Cana?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Punta Cana, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Punta Cana?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Punta Cana. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Punta Cana med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Punta Cana.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Punta Cana på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Punta Cana.

Kan jeg finde billeje i Punta Cana, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Punta Cana.

Kan jeg søge efter billeje i Punta Cana med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Punta Cana.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Punta Cana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.