Udlejningsbiler fra Budget i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Santo Domingo, Dominikanske Republik
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Santo Domingo Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

4,9

Samlet

3,6

Afhentning/aflevering

3,3

Value

3,6

Information om Budget udlejningsbiler i Santo Domingo

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Santo Domingo under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Budget har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Santo Domingo La Isabela. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ja, Budget i Santo Domingo tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Budget har 4 biludlejningslokationer i Santo Domingo. Deres Ruta 66, Boca Chica lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 54% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Santo Domingo, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på Ruta 66, Boca Chica.