Udlejningsbiler fra Avis i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
6. dec. — 13. dec.
Santo Domingo, Dominikanske Republik
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Santo Domingo Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,1

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,6

Information om Avis udlejningsbiler i Santo Domingo

Har Avis en lokation i Santo Domingo La Isabela Lufthavn?

Nej, Avis har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Santo Domingo La Isabela Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Santo Domingo?

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Santo Domingo. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Santo Domingo. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Santo Domingo?

Ruta 66, Boca Chica er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Santo Domingo. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 75% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra Ruta 66, Boca Chica lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santo Domingo?

Priser for biler i Santo Domingo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santo Domingo?

Antallet af udbydere for biler i Santo Domingo er 82 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santo Domingo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Santo Domingo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santo Domingo?

For at leje en bil i Santo Domingo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santo Domingo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.