Udlejningsbiler fra Dollar i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
6. dec. — 13. dec.
Santo Domingo, Dominikanske Republik
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Santo Domingo Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,1

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,8

Value

3,9

Information om Dollar udlejningsbiler i Santo Domingo

Har Dollar en lokation i Santo Domingo La Isabela Lufthavn?

Dollar har 1 lokation i Santo Domingo La Isabela Lufthavn. Du vil finde Dollar beliggende på Ave. John F. Kennedy/ Preceres.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Santo Domingo?

Dollar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Santo Domingo (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Dollar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Dollar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Santo Domingo i december?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Dollar hvis du har brug for en udlejningsbil i Santo Domingo i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 310 kr. per dag og helt ned til 309 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraDollar—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Santo Domingo?

Der er 5 Dollar biludlejningslokationer i Santo Domingo. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i Santo Domingo beliggende på Ruta 66 Boca Chica. 96% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i Santo Domingo lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santo Domingo?

Priser for biler i Santo Domingo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santo Domingo?

Antallet af udbydere for biler i Santo Domingo er 82 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santo Domingo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Santo Domingo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santo Domingo?

For at leje en bil i Santo Domingo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santo Domingo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.