Udlejningsbiler fra Dollar i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Santo Domingo, Dominikanske Republik
tir. 4.10
Middag
tir. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Santo Domingo Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,7

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,5

Value

3,2

Information om Dollar udlejningsbiler i Santo Domingo

Dollar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Santo Domingofpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Dollar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Dollar har 1 lokation i Lufthavn: Santo Domingo La Isabela. Du vil finde Dollar beliggende på Ave. John F. Kennedy/ Preceres.

Dollar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Santo Domingo (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Dollar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Dollar.

Der er 5 Dollar biludlejningslokationer i Santo Domingo. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i Santo Domingo beliggende på Ruta 66 Boca Chica. 57% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i Santo Domingo lejede fra denne lokation det seneste år.