Udlejningsbiler fra Hertz i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Santo Domingo, Dominikanske Republik
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Santo Domingo Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,5

Value

2,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Santo Domingo

Hver Hertz udlejningslokation i Santo Domingo er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Hertz har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Santo Domingo La Isabela. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Santo Domingo. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Santo Domingo i juli måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Hertz 379 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 379 kr. per dag i juli.

Der er 4 biludlejningslokationer i Santo Domingo som Hertz ejer. Deres Apto Inter Las Americas, Santo Domingo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 55% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Santo Domingo valgt at hente den på Apto Inter Las Americas.