Udlejningsbiler fra Hertz i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Santo Domingo, Dominikanske Republik
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Santo Domingo, Distrito Nacional

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

243 kr. - 366 kr.

Alle biltyper

200 kr. - 528 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Santo Domingo, Distrito Nacional er i august når priserne er 243 kr. per dag i gennemsnit. 243 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 303 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Santo Domingo. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Santo Domingo, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Santo Domingo Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,6

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,4

Value

4,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Santo Domingo

Har Hertz en lokation i Santo Domingo La Isabela Lufthavn?

Nej, Hertz har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Santo Domingo La Isabela Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Santo Domingo?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Santo Domingo. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Santo Domingo i oktober?

Stor udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Santo Domingo i oktober måned. I gennemsnit koster Stor udlejningsbiler fra Hertz 776 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 776 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Santo Domingo?

Der er 4 biludlejningslokationer i Santo Domingo som Hertz ejer. Deres Apto Inter Las Americas, Santo Domingo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 50% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Santo Domingo valgt at hente den på Apto Inter Las Americas.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santo Domingo?

Priser for biler i Santo Domingo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santo Domingo?

Antallet af udbydere for biler i Santo Domingo er 82 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santo Domingo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Santo Domingo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santo Domingo?

For at leje en bil i Santo Domingo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santo Domingo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.