Udlejningsbiler fra Alamo i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Santo Domingo, Dominikanske Republik
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Santo Domingo Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,0

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,9

Information om Alamo udlejningsbiler i Santo Domingo

Har Alamo en lokation i Santo Domingo La Isabela Lufthavn?

Nej, Alamo har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Santo Domingo La Isabela Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Santo Domingo?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Alamo i Santo Domingo. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Alamo for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Santo Domingo i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Alamo i Santo Domingo, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 298 kr./dag i gennemsnit og 298 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Santo Domingo?

Las Americas Airport er den mest populære Alamo biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Santo Domingo. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 75% af dem der valgte en udlejningsbil fra Alamo valgt at leje fra Las Americas Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santo Domingo?

Priser for biler i Santo Domingo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santo Domingo?

Antallet af udbydere for biler i Santo Domingo er 82 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santo Domingo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Santo Domingo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santo Domingo?

For at leje en bil i Santo Domingo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.