Udlejningsbiler fra Alamo i Santo Domingo

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikanske Republik
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Santo Domingo, Dominikanske Republik
tir. 4.10
Middag
tir. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Santo Domingo Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Santo Domingo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

7,9

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,4

Value

8,0

Information om Alamo udlejningsbiler i Santo Domingo

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Alamo udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Santo Domingo kunder og personale føler sig sikre, har Alamo også vedtaget disse ekstra politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Alamo har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Santo Domingo La Isabela. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Alamo i Santo Domingo. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Alamo for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Alamo i Santo Domingo, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 396 kr./dag i gennemsnit og 396 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Las Americas Airport er den mest populære Alamo biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Santo Domingo. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 57% af dem der valgte en udlejningsbil fra Alamo valgt at leje fra Las Americas Airport lokationen.