Find billige flybilletter til Trapani

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Trapani. De nuværende restriktioner til Trapani er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trapani

Find de billigste fly til disse Trapani-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trapani

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trapani

København (CPH) til Palermo (PMO)

Fly til Trapani ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Palermo Punta Raisi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.549 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRAPANI FRA KØBENHAVNjanuar35% billigereAt flyve fra København til Trapani ​​koster i gennemsnit blot 1.448 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRAPANI FRA KØBENHAVNdecember61% dyrereDet koster cirka 3.572 kr. at flyve til Trapani ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRAPANI FRA KØBENHAVNoktober445% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trapani fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Trapani?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Trapani?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Trapani, lå på 191 kr./pr. person fra Napoli, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Trapani. Hvis du vil finde de billigste priser til Trapani fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Trapani?

  Den billigste måned at flyve til Trapani fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.448 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Trapani med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.880 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trapani på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Trapani er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Trapani på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.379 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en torsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Trapani på en torsdag på 2.237 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trapani?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Trapani på er om aftenen. Fly fra Danmark til Trapani på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.085 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.173 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trapani?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Trapani. Hvis du har planer om at flyve til Trapani, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Palermo Punta Raisi (52 km fra Trapani centrum) eller Lufthavn: Pantelleria (143 km fra Trapani centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Trapani på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Trapani Birgi for 1.614 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Trapani?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Trapani. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Trapani nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Trapani

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Trapani fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
14. sep.
CPH09:50København Kastrup
7t. 15min.
1 stop
TPS17:05Trapani Birgi
21. sep.
TPS17:30Trapani Birgi
16t. 00min.
1 stop
CPH09:30København Kastrup
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH09:50København Kastrup
7t. 15min.
1 stop
TPS17:05Trapani Birgi
21. sep.
TPS17:30Trapani Birgi
14t. 40min.
2 stop
CPH08:10København Kastrup
Ryanair
28. aug.
CPH09:55København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
TPS17:05Trapani Birgi
4. sep.
TPS08:45Trapani Birgi
34t. 15min.
2 stop
CPH19:00København Kastrup
Ryanair
28. aug.
CPH09:55København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
TPS17:05Trapani Birgi
4. sep.
TPS07:45Trapani Birgi
5t. 15min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH06:25København Kastrup
36t. 05min.
3 stop
TPS18:30Trapani Birgi
21. sep.
TPS17:30Trapani Birgi
16t. 00min.
1 stop
CPH09:30København Kastrup
Ryanair
28. aug.
CPH09:55København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
TPS17:05Trapani Birgi
4. sep.
TPS08:45Trapani Birgi
34t. 15min.
2 stop
CPH19:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Trapani

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Trapani, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
23. aug.
CPH15:55København Kastrup
25t. 10min.
2 stop
TPS17:05Trapani Birgi
Ryanair
25. aug.
CPH04:40København Kastrup
24t. 25min.
2 stop
TPS05:05Trapani Birgi
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH03:30København Kastrup
39t. 00min.
3 stop
TPS18:30Trapani Birgi

Populære fly til Trapani

Find dine flybilletter til Trapani blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Trapani
Hurtigste flyvetid7t. 10min.
Laveste pris501 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Trapani