Find billige fly til Comiso

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Comiso

Find de billigste fly til disse Comiso-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Comiso

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Comiso

København (CPH) til Catania (CTA)

Fly til Comiso ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Catania Fontanarossa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.622 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL COMISO FRA KØBENHAVNnovember52% billigereAt flyve fra København til Comiso ​​koster i gennemsnit blot 786 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL COMISO FRA KØBENHAVNjuli70% dyrereDet koster cirka 2.790 kr. at flyve til Comiso ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL COMISO FRA KØBENHAVNjuli858% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Comiso fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Comiso?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Comiso for 121 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Comiso. Hvis du vil finde den billigste pris til Comiso fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Comiso fra Danmark, med flest priser fundet omkring 786 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Comiso i november, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 844 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 53 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Comiso. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.640 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Comiso er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Comiso på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.584 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Comiso på en lørdag på 2.926 kr..

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Comiso, hvor du kan finde priser helt ned til 1.417 kr.. Hvis du flyver fra Comiso om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Comiso, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.965 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Comiso. Hvis du har planer om at flyve til Comiso, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Catania Fontanarossa (70 km fra Comiso centrum) eller Lufthavn: Reggio di Calabria Tito Menniti (155 km fra Comiso centrum).

Lufthavn: Comiso har en gennemsnitspris på 1.459 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Comiso. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Comiso?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Comiso

Hvilke flyselskaber flyver til Comiso?

Ryanair, Norwegian Air International, Norwegian og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Comiso regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Comiso med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Comiso


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Comiso. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Comiso, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Comiso ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Comiso lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Comiso og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Comiso

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Comiso

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.