Find billige flybilletter til Comiso

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Comiso. De nuværende restriktioner til Comiso er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Comiso

Find de billigste fly til disse Comiso-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Comiso

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Comiso

København (CPH) til Catania (CTA)

Fly til Comiso ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Catania Fontanarossa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.574 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL COMISO FRA KØBENHAVNfebruar29% billigereAt flyve fra København til Comiso ​​koster i gennemsnit blot 1.250 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL COMISO FRA KØBENHAVNaugust23% dyrereDet koster cirka 2.165 kr. at flyve til Comiso ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL COMISO FRA KØBENHAVNoktober488% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Comiso fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Comiso?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Comiso?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Comiso for 200 kr./person, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Comiso. Hvis du vil finde den billigste pris til Comiso fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Comiso?

  februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Comiso fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.250 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Comiso i februar, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.471 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Comiso på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Comiso er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Comiso på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.469 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Comiso på en søndag på 2.679 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Comiso?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Comiso. Hvis du har planer om at flyve til Comiso, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Catania Fontanarossa (70 km fra Comiso centrum) eller Lufthavn: Reggio di Calabria Tito Menniti (155 km fra Comiso centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Comiso på?

  Lufthavn: Comiso har en gennemsnitspris på 1.821 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Comiso. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Comiso?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Comiso. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Comiso nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Comiso