Find billige flybilletter til Salalah

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 9.7
lør. 16.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salalah

Find de billigste fly til disse Salalah-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Salalah

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salalah

København (CPH) til Salalah (SLL)

Fly til Salalah ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salalah, hvor den gennemsnitlige pris er 6.114 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SALALAH FRA KØBENHAVNoktober15% billigereAt flyve fra København til Salalah ​​koster i gennemsnit blot 5.221 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SALALAH FRA KØBENHAVNapril30% dyrereDet koster cirka 7.917 kr. at flyve til Salalah ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SALALAH FRA KØBENHAVNjuni953% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Salalah fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Salalah?

Hvis du ikke kan flyve til Salalah i oktober, så er juli den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Salalah i juli har en gennemsnitlig pris på omkring 5.328 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Salalah på, er omkring 36 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 6.114 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Salalah er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.571 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Salalah på en fredag på 6.348 kr..Gode tilbud på fly til Salalah

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Salalah fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Salalah?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Salalah

Hvilke flyselskaber flyver til Salalah?

På rejser til Salalah fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Qatar Airways, Emirates eller Turkish Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Emirates-fly til Salalah

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Salalah. Selskabet flyver 6 fly om ugen til Salalah, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.261 kr. (fra København Kastrup). I 123 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,5/10.

Qatar Airways-fly til Salalah

Qatar Airways (7,9/10, 328 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Salalah med tilbud fra helt ned til 5.216 kr. retur fra København Kastrup. Med 20 Qatar Airways-fly til Salalah om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Salalah


Find billige flybilletter til andre byer i Oman

Oman er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Salalah.

Ja. Alle fly til Salalah på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Salalah vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Salalah er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.