Find billige fly til Salalah

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Indsigter og trends for flyrejser til Salalah

Få indsigter om din flyrejse til Salalah, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Salalah?

Hvis du ikke kan flyve til Salalah i november, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Salalah i september har en gennemsnitlig pris på omkring 4.140 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Salalah på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Salalah er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.497 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Salalah på en søndag på 6.633 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Salalah?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Salalah normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Salalah om morgenen helt ned til 5.063 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 5.573 kr. i gennemsnit. Fly til Salalah fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Salalah?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Salalah på, er omkring 45 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.646 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salalah

Find de billigste fly til disse Salalah-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Salalah

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salalah

København (CPH) til Salalah (SLL)

Fly til Salalah ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salalah, hvor den gennemsnitlige pris er 5.646 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SALALAH FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Salalah ​​koster i gennemsnit blot 4.126 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SALALAH FRA KØBENHAVNdecember29% dyrereDet koster cirka 7.341 kr. at flyve til Salalah ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SALALAH FRA KØBENHAVNjuni714% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Salalah fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Salalah

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Salalah Lufthavn?

Priser for fly til Salalah Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Salalah Lufthavn?

Fra november 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Salalah Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Salalah Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Salalah Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Salalah Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Salalah Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Salalah Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Salalah?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Salalah.

Kan jeg finde fly til Salalah med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Salalah på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Salalah?

Når alle potentielle fly til Salalah vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Salalah lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Salalah er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Salalah på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.