Lej en bil i Terni, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Terni, Italien

Terni, Terni, Italien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Terni, Terni, Italien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Terni

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Terni, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Terni, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicinos biludlejningsdisk

Biludlejning i Terni

4 personer har søgt efter billeje i Terni in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Terni for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Terni udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Terni, Italien?

Når du lejer en bil i Terni, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Terni er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Terni.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Terni under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Terni.

Minder vejret i Terni om vejret i resten af Umbria?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Terni til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Umbria normalt har en temperatur på 19 °C, og at du kan forvente 69 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Terni