Billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Leder du efter billig biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn? Søg her!

Rom, Italien - Leonardo da Vinci-Fiumicino (FCO)
9. dec. — 12. dec.
Rom, Italien - Leonardo da Vinci-Fiumicino (FCO)
lør. 9.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Hvilken bil er der flest, som lejer at Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

Leje af Fiat Panda og Opel Crossland X at Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Fiat Panda at Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 201 kr./dag og kan gå helt ned til 25 kr./dag. Priser på leje af en Opel Crossland X kan også variere, men plejer at ligge på omkring 379 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 97 kr./dag.

Hvilken bil er mest populær at leje i Fiumicino Lufthavn?

Ifølge vores brugere er Economy den mest populære biltype at leje i Fiumicino Lufthavn. 22% af de brugere, der har ledt efter lejebil i Fiumicino Lufthavn, søgte efter denne type køretøj i det forgangne år. Italy Car Rent er det mest populære biludlejningsfirma, som tilbyder biltypen Economy. momondos brugere har fundet priser for Economy for helt ned til 165 kr. om dagen fra Italy Car Rent. Fiat 500 og Opel Crossland X er bette populære bilmodeller, hvis du har planer om at leje Economy i Fiumicino Lufthavn.

Hvornår er det bedst at leje bil i Fiumicino Lufthavn?

De bedste tilbud på billeje i Fiumicino Lufthavn kan fås, når du booker samme dag, som du ankommer, når priserne ligger på 96 kr./dag i gennemsnit. Baseret på sidste års data kan du forvente at betale 272 kr./dag i gennemsnit, hvis du lejer bil i en weekend. Lejepriserne på hverdag ligger i gennemsnit på 223 kr./dag. Selvom du kan finde tilbud på billeje hele året rundt i Fiumicino Lufthavn, er november normalt det bedste måned at leje i, hvor priserne i gennemsnit ligger på 109 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma er det bedste i Fiumicino Lufthavn?

Med en gennemsnitsvurdering på 8,2 ud fra 9 momondo-brugere er Sixt det bedst bedømte biludlejningsfirma i Fiumicino Lufthavn. I det forgangne år har 8% af vores brugere valgt at leje bil fra Sixt. Brugerne overvejer også SICILY BY CAR , som er et pålideligt biludlejningsfirma i Fiumicino Lufthavn, der har fået en gennemsnitsvurdering på 7,5 ud fra 9 anmeldelser. Baseret på feedback fra vores brugere er Europcar det tredjebedste firma med en gennemsnitsvurdering på 6,8 ud fra 6 anmeldelser.

Bedste tilbud på lejebiler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn herunder
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

15 jan. - 25 jan.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

1 dec. - 8 dec.
Volkswagen Golf
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

8 dec. - 15 dec.
Volkswagen Jetta
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

8 dec. - 15 dec.
Ford Focus
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

75 kr./dag

1 dec. - 8 dec.
Renault Kadjar
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

1 dec. - 8 dec.
Mazda CX-3
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

1 dec. - 8 dec.
Volkswagen up!
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

8 dec. - 15 dec.
Peugeot 208
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

8 dec. - 15 dec.
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Hvilken dokumentation skal jeg bruge for at leje en bil i Rom Leonardo da Vinci Fiumicino?

Hvordan man lejer en bil afhænger til dels af biludlejningsfirmaet, men også af det enkelte selskab og deres krav til dig som lejer. Du skal typisk være fyldt 21 år, men det hænder, at du skal være fyldt 25 år. Få firmaer tillader billeje til unge mellem 18 og 21 år, hvis de har haft deres kørekort i mindre end et år. Efter du har besluttet dig for et godt tilbud på billig biludlejning, bør du booke den online før din ankomst. På denne måde er du sikker på, at du har en bil til rådighed, samt at du lever op til det enkelte biludlejningsfirmas krav. Når du henvender dig i skranken, skal du kunne fremvise gyldigt pas samt internationalt kørekort. De skal begge være gyldige under hele lejeperioden.

Hvilke faciliteter tilbyder biludlejningscentret?

Rom Leonardo da Vinci Fiumicino Lufthavn er en stor og international lufthavn. Dette betyder, at du har mange muligheder for nyde mad, drikke og gratis wi-fi, mens du venter på din lejebil. Det er også muligt at oplade mobil og computer samt benytte handikapvenlige toiletter i nærheden af biludlejningen. Har du brug for et lille hvil, er der siddepladser i og omkring skrankerne. Du kan også henvende dig til det nærtliggende informationscenter, hvis du vil have tips og vejledning til din kommende rejse.


Find billig billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Find den lejebil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn, der passer til dine behov

Lille cars

50 kr. - 436 kr.

Alle biltyper

71 kr. - 568 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er 248 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er i januar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 50 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn. I Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er 428 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er i december. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 196 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn. I Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er 775 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er i februar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 56% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn. I Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er 389 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er i januar. Prisen er 93% lavere end resten af året og ligger på kun 29 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn. I Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er 616 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er i februar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn. I Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er 716 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 720 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 53% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn. I Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er 310 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er i maj. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn. I Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

15 jan. - 25 jan.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

1 dec. - 8 dec.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

8 dec. - 15 dec.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

keddy by Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

DRIVALIA

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,3
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,2
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,5

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

6,1

Value

4,8
Oversigt

Rengøring

4,8

Comfort

3,4

Samlet

2,5

Afhentning/aflevering

2,0

Value

3,4

AcaRent

1 kontor

Ace

1 kontor

AeroDrive

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rom

Herunder vises de mest populære hoteller i Rom

Billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn, så du er klar til næste rejse

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

Priser for biler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

Der er 68 udbydere for biler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

Blandt forskellige lande, herunder Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

For at leje en bil i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.