Hoteller i Malaysia

Find tilbud på 9.266 hoteller i Malaysia

Malaysia
3. dec. — 4. dec.2
man. 4.12
fre. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Malaysia

Find det perfekte hotel til dit ophold i Malaysia
Pris
kr.232
kr.1151
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Malaysias bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Malaysia

Pris

90 kr. – 375 kr.

BILLIGSTE BY I MALAYSIAKota Kinabalu50% billigereHoteller i Kota Kinabalu er de billigste i Malaysia med kun 90 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I MALAYSIAKuala Lumpur52% dyrereKuala Lumpur har de højeste hotelpriser i Malaysia med værelser til 375 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I MALAYSIAKuala Lumpur73% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Kuala Lumpur end i andre byer i Malaysia

Oplevelser i Malaysia


Hoteller i populære byer i Malaysia

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Malaysia og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Malaysia?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Malaysia
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
37%forventet prisfald
32%forventet prisstigning

Rejsepriser

456 kr. - 1.065 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
655 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
945 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Malaysia

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Malaysia

Laveste hotelpris

116 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Berjaya Langkawi Resort

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Malaysia, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 116 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Arenaa Star Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Berjaya Langkawi Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Malaysia(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 2.954 anmeldelser).
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Malaysia. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Malaysia lå i sidste uge på 791 kr..

Information om overnatning i Malaysia

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Malaysia

Hvilke byer i Malaysia skal jeg bo i som turist?

Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, er en topmoderne megaby, som har et stort udvalg af seværdigheder. Dette er især tilfældet i byens centrale distrikt, Bukit Bintang, hvor det er muligt at booke billige hotelværelser, som f.eks. på Pullman Kuala Lumpur City Centre på Jalan Conlay, via momondo. At booke et hotel i centrum af Kuala Lumpur har desuden den fordel, at man bor tæt på den centrale togstation Raja Chulan, hvorfra det er muligt at komme rundt til destinationer i resten af landet, samt til og fra Kuala Lumpur International Airport. Derudover har Kuala Lumpur også et veludbygget togsystem med bl.a. en monorail, som med fordel kan bruges til at komme let og hurtigt rundt i byen.

Hvad er de mest populære seværdigheder i Malaysia?

Nogle af de mest kendte seværdigheder i Malaysia ligger i eller tæt på Kuala Lumpur, som f.eks. byens nye vartegn, de enorme Petronas Twin Towers, der er nogle af verdens højeste bygninger, eller hinduhelligdommen i Batu hulerne, der ligger en times kørsel uden for byen. Det kan derfor være en fordel at starte med at booke et hotel i Kuala Lumpur, når du ankommer til Malaysia. Med momondo kan du booke billige hoteller i Kuala Lumpurs centrum, f.eks. Lanson Place Bukit Ceylon, der ligger med udsigt til Petrona Twin Towers og indenfor kort afstand til de lokale togstationer, som gør det meget lettere at komme rundt til de mange seværdigheder.

Hvilke byer I Malaysia har det bedste natteliv?

Som Malaysias hovedstad har Kuala Lumpur naturligvis et livligt natteliv, især i området Changkat Bukit Bintang i byens centrum. Her kan man finde mange forskellige barer, spillesteder og restauranter, bl.a. de berømte "rooftop bars". Det er derfor et oplagt område at booke et hotel, og en søgning med momondo giver dig muligheden for at vælge mellem mange forskellige billige hoteller her, f.eks. Victory Exclusive Hotel på Plaza Farenheit. En anden by med næsten lige så mange attraktioner for turister, er George Town på øen Penang, der med sin store mangfoldighed af kulturer og nationaliteter har meget spændende at byde på, så som badning, historiske seværdigheder, samt kulinariske oplevelser på de mange spændende restauranter.

Hvilke byer I Malaysia har flest kunstneriske og historiske seværdigheder?

Kuala Lumpur har naturligvis en lang række seværdigheder og attraktioner at byde på, men en anden by, som har lige så meget at opleve, er George Town på øen Penang, der ligger i den nordlige del af landet. George Town er en gammel kolonihovedstad, og byens unikke blanding af forskellige stilarter og historiske attraktioner har givet den en plads på UNESCOS verdensarvsliste. Man kan let booke et hotel i George Town med momondo, f.eks. Double Tree Resort på Jalan Low Yat. Hotellerne i George Town giver let adgang til stranden, men har også en speciel, historisk atmosfære på grund af fortidens internationale kosmopolitiske samhandel og blanding af kulturer, noget som også har skabt en utroligt spændende blanding af forskellige madkulturer, som giver et væld af muligheder for de kulinarisk interesserede.  

Hvornår er det billigst at overnatte i Malaysia?

Til en gennemsnitspris på kun 336 kr. pr. nat, er februar den billigste måned for en hotelovernatning i Malaysia. Den dyreste måned at overnatte på hotel i Malaysia er juli.

Hvor i Malaysia vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Malaysia viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Kuala Lumpur oftere end alle andre byer.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Malaysia?

I gennemsnit koster et luksushotelværelse 94 kr. pr. nat i Malaysia, hvilket er 27% mere end landets gennemsnitspris på 127 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Malaysia har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Malaysia, er det ikke overraskende at Kota Kinabalu har de dyreste hotelværelser, men en pris på 224 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 12% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Malaysia har de billigste hotelværelser?

Kuching er i øjeblikket den by, der i gennemsnit tilbyder de laveste, hotelpriser pr. overnatning i Malaysia, til kun 42 kr. pr. nat. Denne pris er ca. 67% lavere end den gennemsnitlige pris pr. nat i Malaysia.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Malaysia?

Fra december 2023 er der 47.730 udbydere at vælge mellem for hoteller i Malaysia.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Malaysia?

Priser for hoteller i Malaysia opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Malaysia

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Malaysia

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Malaysia gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Malaysia, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Malaysia?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Malaysia med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malaysia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.