Billeje i Lufthavn: Beijing Capital

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Beijing Capital? Søg her!

Beijing, Kina - Capital (PEK)
6. apr. — 9. apr.
Samme aflevering
Beijing, Kina - Capital (PEK)
tor. 6.4
Middag
søn. 9.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Beijing Capital

For at kunne leje en bil kræver det forskellige former for dokumentation. Biludlejning i Kina kræver at du ved siden af dit normale kørekort også har et kinesisk kørekort. Det er ikke nok at du har et internationalt. Du skal også vise dit flynummer til dit biludlejningsbureau. Mange biludlejningssteder kræver også en kopi af dit pas, så hav det med for en sikkerheds skyld. Hver fører af bilen skal vise dokumentation og du skal forvente at betale for biludlejning med et kreditkort. Har du lejet bilen hjemmefra skal du vise dokumentation på at du har reserveret bilen. Det kan være en mail, hvor udlejningsbureauet har bekræftet udlejningen. Er du under 25 år eller ældre end 70 år, skal du forvente at det koster dig mere at leje en bil. Du skal som minimum have haft kørekort i ét år for at kunne leje en bil.

Beijing Capital lufthavn har et godt udvalg af tilbud til sine passagerer. Der er ubegrænset Wi-Fi. Det kræver blot at du får scannet dit pas. Der er et godt udvalg af butikker og restauranter. Du kan få vekslet penge. Har du brug for et apotek eller en læge er det også muligt. Som handicappet kan du efter aftale få hjælp. Rejser du med børn, er der et legeområde og har du brug for en omgang massage, er det også en mulighed.


0

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Beijing Capital

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Beijing Capital

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Avis

5 kontorer

Europcar

2 kontorer

Ehi

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Beijing

Herunder vises de mest populære hoteller i Beijing

Billeje i Lufthavn: Beijing Capital

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Beijing Capital, så du er klar til næste rejse

Ifølge vores data er Volkswagen Jetta den billigste biltype i Lufthavn: Capital. Hvis du sammenligner priser på billeje, vil du se, at Hertz tilbyder Volkswagen Jetta til en gennemsnitspris på 387 kr./dag. Den billigste pris pr. dag for Volkswagen Jetta fra Hertz er 379 kr., som blev fundet i det forgangne år. Hvis du booker lejebil i Lufthavn: Capital i forvejen, vil du måske kunne finde disse gode tilbud på billeje.


Leje af bil i andre byer i Kina


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Beijing Capital


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Lufthavn: Beijing Capital, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Beijing Capital ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.