Udlejningsbiler fra Hertz i Chengdu

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Chengdu

Chengdu, SC, Kina
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Chengdu, SC, Kina
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Chengdu Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Chengdu, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Chengdu

Hver Hertz udlejningslokation i Chengdu er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Chengdu som som er beliggende på Shuangliu Nav Hub Rd 700 Fuyan.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Chengdu. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Chengdu her.

Hertz har 4 biludlejningslokationer i Chengdu. Deres Shuangliu Nav Hub Rd 700 Fuyan lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 56% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Chengdu, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Shuangliu Nav Hub Rd 700 Fuyan.