Find billige fly til Dubai fra 892 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dubai

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dubai

Bedste pris på enkeltbillet

892 kr.

Bedste pris på returbillet

1.560 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 05min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dubai fra Danmark i de seneste 72 timer er 892 kr. (København Kastrup til Dubai Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Dubai fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.560 kr. (København Kastrup til Dubai Intl).
Det hurtigste fly til Dubai fra Danmark tager 10t. 05min. (København Kastrup til Dubai Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Dubai, herunder LOT, AnadoluJet og Pegasus Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Dubai

Få indsigter om din flyrejse til Dubai, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Dubai?

Fly til Dubai varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 5.091 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Dubai er 499 kr./pr. person.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Dubai?

Rejsetiden fra Danmark til Dubai afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Dubai Intl tager det i gennemsnit 6t. 20min., imens det i gennemsnit tager 9t. 45min., hvis du flyver fra Billund til Dubai Intl. Dubai Intl er den mest populære lufthavn i Dubai.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Dubai?

Det er bedst at flyve til Dubai på en mandag eller onsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Dubai er på en lørdag.

Hvilke flyselskaber flyver til Dubai?

Du kan finde fly til Dubai med 18 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med Emirates, Turkish Airlines eller Lufthansa, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. Emirates er det mest foretrukne, idet 59% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

De billigste fly til byer i Dubai

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Dubai fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Dubai

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Dubai

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Dubai?

Jeg planlægger at besøge Dubai World Trade Center. Hvilken lufthavn er det hurtigst at køre fra?

Den lufthavn nærmest Dubai World Trade Center er Dubai Lufthavn, og ville betyde den hurtigste køretur. Hvis man leder efter en alternativ lufthavn, kan man flyve til Abu Dhabi Lufthavn.

Hvordan er vejret i Dubai?

Temperature i Dubai variere mellem 18 °C og 35 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Dubai, og den varmeste måned er august. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Dubai i januar, januar og januar, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Hvor meget koster fly til Dubai?

Fly til Dubai er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 3.121 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 6.084 kr., og alt fra 4.410 kr. eller mindre er et godt tilbud. 20.962 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Dubai?

Priser for fly til Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Dubai?

Fra november 2023 er der 29 udbydere at vælge mellem for fly til Dubai.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Dubai?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Dubai hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Dubai?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Dubai kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Dubai. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Dubai? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Dubai.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Dubai

Find fly til disse populære byer i Dubai fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Dubai

Se de billigste flyrejser til Dubai fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnDubai6t. 20min.1.560 kr.
BillundDubai9t. 45min.2.554 kr.
AalborgDubai26t. 55min.3.358 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Dubai

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Dubai?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Dubai med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Dubai?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Dubai. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Dubai med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Dubai på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Dubai?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Dubai.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Dubai lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Dubai, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Dubai spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.